Prima pagină » Cultural » Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, adevărul din spatele unei prietenii perfecte. ,,În ultima vreme, ne-am vizitat un pic mai rar…”

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, adevărul din spatele unei prietenii perfecte. ,,În ultima vreme, ne-am vizitat un pic mai rar…”

13 ian. 2023, 08:19,
în Cultural

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au dezvăluit recent care este adevărul din spatele unei prietenii perfecte. Cei doi artiști se cunosc de mulți ani și sunt parteneri de scenă. Aceștia colaborează pe plan profesional și fac furori de fiecare dată când apar împreună la tv sau la evenimentele mondene. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt prieteni de mulți ani, însă puțini sunt cei care știu cum sunt cei doi dincolo de lumina reflectoarelor.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, adevărul din spatele unei prietenii perfecte

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt extrem de apreciați de publicul autohton și se bucură din plin de succes. Amândoi au avut parte de multe provocări în viața privată, au trecut prin divorțuri dureroase, însă și-au refăcut viața și radiază de fericire. Cei doi artiști sunt văzuți împreună de multe ori la emisiuni tv, dar și la evenimentele mondene. Este cunoscut faptul că pe aceștia îi leagă o frumoasă prietenie de ani buni. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se înțeleg de minune și dincolo de lumina reflectoarelor. Cei doi se vizitează des și se susțin reciproc nu doar în carieră, ci și în viața privată.

„Relația mea cu Liviu este una foarte bună, atât în fața camerelor de luat vederi, cât și în spate, pentru că noi suntem nişte oameni foarte transparenţi. Sigur că, atunci când nu avem proiecte comune, ne vedem mai rar, pentru că proiectele comune ne țin împreună luni de zile, săptămâni întregi în care filmăm. Aşa că, în momentul în care încheiem un proiect, fiecare dintre noi îşi ia câte un răgaz de câteva zile, o săptămână-două în care stă cu familia, stă fiecare în liniștea lui.

Apoi începem să ne sunăm, bineînțeles, vorbim despre tot felul de chestii, pentru că noi mergem la evenimente împreună, prezentăm evenimente și tot felul de alte lucruri în afară de proiectele de televiziune, iar pe urmă sigur că ne vedem, ne vizităm, mergem unul la celălalt. În ultima vreme, ne-am vizitat un pic mai rar, de când cu pandemia, dar în mare parte relația noastră este una foarte bună și în afara camerelor și a studiourilor.”, a declarat Andrei Ștefănescu.

Andrei Ștefănescu a trecut în ultimii ani prin momente grele în viața privată. Acesta s-a despărțit de Antonia, mama fiului său, însă a rămas în relații bune cu aceasta. Artistul a avut parte și în trecut de un eșec în dragoste, fiind marcat multă vreme de divorțul de fosta soție, cântăreața Sylvia, care i-ar fi fost infidelă.

De la ce pornesc conflictele între cei doi artiști

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se înțeleg de minune și dincolo de lumina reflectoarelor. Cei doi sunt prieteni de ani buni și se susțin mereu în viața privată. Deși au mai avut mici certuri din cauza temperamentului lor vulcanic, aceștia au reușit de fiecare dată să treacă peste situațiile dificile. Recent, Andrei Ștefănescu a dezvăluit că el este mult mai calm față de prietenul său și încearcă de fiecare dată să gestioneze discuțiile în contradictoriu atunci când apar.

,,Nu știu dacă sunt capitole la care nu suntem compatibili. Nu mi-am pus niciodată problema de a fi sau nu compatibil la ceva cu Liviu, chiar nu știu. Pot doar să vă spun care sunt diferenţele dintre noi – el e un pic mai agitat, eu un pic mai calm, cred că acesta este singurul capitol la care nu suntem legați. În rest, cam toate lucrurile pe care le facem noi sunt lucruri care ne plac amândurora.”, a declarat artistul.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt prieteni de mulți ani și fac furori de fiecare dată când apar împreună la tv sau la evenimentele mondene. Aceștia sunt apreciați de publicul autohton și se bucură din plin de celebritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *