Prima pagină » Cancan » Liviu Vârciu și Anda Călin, luna de miere în Grecia: „Mergem doar noi doi, fără copii”

Liviu Vârciu și Anda Călin, luna de miere în Grecia: „Mergem doar noi doi, fără copii”

26 aug. 2024, 12:05,
în Cancan

Liviu Vârciu și Anda Călin au ales ca destinație, pentru luna de miere, două locații exclusiviste din Grecia – Santorini și Mykonos. În prima zi de vacanță pe tărâm elen, cei doi vor organiza încă o ceremonie de cununie, într-un cadru idilic. În această vacanță, Liviu Vârsiu și soția sa vor fi însoțiți de nași – Oana și Cosmin Voevodschi.

Liviu Vârciu și Anda Călin au plecat deja în luna de miere. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu câteva zile, atât civil, cât și religios, iar petrecere de nuntă va avea loc anul viitor. După ce au spus cel mai important „Da” din viața lor, acum se bucură de o vacanță romantică, fără copii.

Liviu Vârciu și Anda Călin, luna de miere în Grecia

Liviu Vârciu și Anda Călin și-au început căsnicia în stil mare, alegând insula Santorini pentru luna lor de miere. Cuplul nu s-a uitat la bani când a venit vorba de această vacanță de vis. Pentru doar trei nopți într-un resort de lux din Grecia, ei au cheltuit o sumă care i-ar putea surprinde pe mulți.

Cuplul a ales să-și petreacă luna de miere într-un cadru de vis, alături de nașii lor, Oana și Cosmin Voevodschi. Aceștia se bucură de o vacanță de lux în Grecia, mai întâi în superba insulă Santorini, iar apoi pe insul Mykonos.

Insula Santorini este renumită pentru atmosfera sa romatică. Casele sale albe cu acoperișuri albastre și priveliștile spectaculoase asupra mării formează destinația perfectă pentru mulți îndrăgostiți. Mirii s-au cazat într-un resort de lux de 5 stele din Oia, Santorini. Proprietatea, săpată în stâncă, oferă o vedere spectaculoasă asupra vulcanului și Mării Egee. Surse apropiate cuplului au dezvăluit că Liviu și Anda au plătit 5700 de euro pentru doar trei nopți în acest paradis grecesc

Vacanța continuă în Mykonos

Sejurul cuplului în Santorini nu se rezumă doar la relaxare. Luni, 26 august, Liviu și Anda au organizat încă o ceremonie de cununie în acest cadru idilic.

După aceasta, aventura lor de lux va continua în Mykonos, o altă destinație exclusivistă, unde vor petrece încă trei zile.

Nașii cuplului, Oana și Cosmin Voevodschi, sunt oameni de afaceri prosperi din Dâmbovița. Ei sunt cunoscuți pentru actele lor de caritate și pentru sprijinul oferit comunității locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`