Prima pagină » Cancan » Liviu Vârciu și-a speriat fanii de pe Instagram. A ajuns pe mâna medicilor

Liviu Vârciu și-a speriat fanii de pe Instagram. A ajuns pe mâna medicilor

29 oct. 2021, 12:16,
în Cancan

Liviu Vârciu și-a speriat fanii de pe Instagram după ce a postat un filmuleț în care se vede că a avut nevoie de ajutorul medicilor. În vârstă de 40 de ani, cântărețul nu a spus cu ce problemă se confruntă și a încercat să ofere o notă amuzantă situației.

Cu toate acestea, artistul a fost nevoit să admită că atunci când vine vorba de problemele de sănătate nu este de glumit. ”A prins vulpea rană. Gluma-i glumă, dar nu-i glumă.”

Liviu Vârciu și-a speriat fanii de pe Instagram

La numai 40 de ani, deși s-a vindecat de Covid, Liviu Vârciu a rămas cu sechele de pe urma bolii, afirma chiar el recent.

„Această boală m-a distrus pe interior, nu glumă. Am avut o formă mai uşoară de Covid, dar chiar şi aşa, analizele mi-au ieşit rău şi când am fost depistat pozitiv, şi acum. Nu am avut gust şi miros. Acum ficatul e praf şi am rămas cu o pată pe plămâni. Plus că obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează.

Eu am luat doar niște vitamine și mi-am făcut niște injecții în burtă, care trebuie făcute neapărat, pentru că boala asta îți îngroașă sângele. Mie nu mi-a crescut barba două săptămâni”, povestea Liviu Vârciu în trecut pentru Impact.ro.

Liviu Vârciu a mărturisit că a ieșit în pierdere după ce a organizat botezul lui Matei Liviu

Mai în glumă, mai în serios, Liviu Vârciu a declarat că a ieșit în pierdere după petrecerea organizată în cinstea băiețelului său, Matei Liviu.

„Am rămas dator după botez! Zgârciților! Am ieșit în pierdere, nu am ieșit bine, nu au dat toți cât trebuie. Dar eu am plicurile acasă, unii nu au dat bine, las că merg și eu la ei la botez și o să dau tot atât!”, a declarat Liviu Vârciu la un post de televiziune.

Artistul susține că pe lângă toate acestea, a mai rămas și dator după petrecere. Liviu spune că a scos bani mulți din portofel pentru a organizat acest moment special din viața fiului său. Numai focurile de artificii de la eveniment l-au costat pe acesta 5.000 de euro, iar darul ar fi început de la 300 de euro.

„Eu nu sunt unul dintre artiștii ăia care fac botezul gratis, să fie clar! Eu am scos bănuții din buzunar pentru băiatul meu!”, a mai spus celebrul cântăreț.

În ultima parte a anului trecut, cei doi au revenit la sentimente mai bune, iar o dovadă în acest sens este faptul că Liviu Vârciu își aduce fiica mai aproape de el, în București. Astfel, artistul îi cumpără apartament fiicei sale și nu se va uita la bani când vine vorba despre fiica sa cea mare.

Așadar, poate și pentru a compensa anii pierduți din copilăria Carminei, artistul și omul de televiziune s-a decis să-i îndeplinească o dorință costisitoare fiicei sale. Acesta a anunțat pe rețelele de socializare că îi va cumpăra un apartament fiicei sale, într-o zonă de lux. Și, obișnuit să-și țină fanii la curent cu orice noutate, Vârciu le-a arătat acestora cum arată noua locuință a fiicei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024