Prima pagină » Cancan » Liviu Vârciu s-ar fi căsătorit în secret cu Anda Călin: „Nu o să aflați niciodată. Știm doar noi și…”

Liviu Vârciu s-ar fi căsătorit în secret cu Anda Călin: „Nu o să aflați niciodată. Știm doar noi și…”

19 iul. 2024, 14:34,
BZI.ro, în Cancan

Liviu Vârciu s-ar fi căsătorit în secret cu Anda Călin, mama a doi dintre copiii săi, cu care are o relație de 8 ani. Cu toate acestea, vedeta nu vrea să recunoască și va păstra încă mult timp acest secret. Dincolo de toate acestea, Liviu Vârciu s-a schimbat radical după ce și-a cunoscut partenera.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Liviu Vârciu și-a găsit liniștea și fericirea în brațele Andei Călin, femeia care i-a dăruit și doi copii de-a lungul celor opt ani de relație. Au tot vorbit de nuntă încă de la începutul poveștii lor de dragoste, însă nu s-a concretizat nimic, cel puțin nu în fața fanilor, potrivit VIVA.

Liviu Vârciu s-ar fi căsătorit în secret cu Anda Călin

De când a cunoscut-o pe Anda Călin și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de ea, Liviu Vârciu este foarte reținut atunci când vine vorba despre viața lui privată. Nu dă prea multe detalii din casă, dar știm din anii trecuți că nu ajungeau la un numitor comun privind nunta dintre ei. Mai concret, în timp ce ea își dorea un eveniment restrâns, el voia să aibă o nuntă mare și spectaculoasă!

Mulți așteaptă de ani de zile un răspuns clar privind nunta și căsătoria dintre Liviu Vârciu și Anda Călin, însă totul în zadar. Nu doar că acum nu mai vorbesc despre nuntă, ci au și lăsat loc de interpretări cu ultimele declarații oferite de îndrăgitul prezentator TV. Mai precis, întrebat direct dacă s-au căsătorit în secret, Liviu Vârciu a spus clar că nu o să afle nimeni niciodată acest lucru, ceea ce le-a dat de gândit fanilor!

„Și dacă zic că ne-am…, care mai e secretul? Nu se știe, nu o să aflați niciodată, știm doar noi doi și nașii, atât”, a declarat Liviu Vârciu pentru Ciao.

Cum s-a schimbat de când a cunoscut-o pe Anda Călin

Așa cum știe toată lumea deja, Liviu Vârciu are un trecut destul de tumultuos când vine vorba despre viața amoroasă. S-a iubit cu multe femei din România, inclusiv cu Adelina Pestrițu, cu care a și fost căsătorit, dar nu pentru mult timp. Ei bine însă, de când a întâlnit-o pe Anda Călin, viața lui s-a schimbat radical și a devenit un familist convins, după cum chiar el a dezvăluit recent.

„Nu știu dacă chiar m-a schimbat, m-a îmblânzit poate. Ai dreptate, nu știam că numărați și voi anii mei de fericire. Sunt 8 ani, avem 2 copii frumoși, avem o relație foarte bună. Ne înțelegem bine. E cea mai lungă relație din viața mea și sper și ultima că așa sperăm toți. Nu cred că m-a schimbat, doar că datorită ei am mai luat niște lucruri. Datorită ei, uite, am o familie, datorită ei am niște bani pe care pot să-i investesc”, a continuat Liviu Vârciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *