Prima pagină » Cancan ultimă oră » Liviu Vârciu, probleme în timpul filmărilor! Prezentatorului TV i s-a făcut brusc rău, iar două colege au intervenit imediat să-l ajute

Liviu Vârciu, probleme în timpul filmărilor! Prezentatorului TV i s-a făcut brusc rău, iar două colege au intervenit imediat să-l ajute

26 mart. 2022, 19:00,
în Cancan ultimă oră

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai apreciați și iubiți prezentatori TV din showbiz-ul autohton. A prezentat mai multe emisiuni de-a lungul timpului și a câștigat admirația fanilor din România. Acesta este recunoscut, nu doar petru profesionalismul de care dă dovadă de fiecare dată, ci și pentru felul său de a fi, mereu cu glumele la el și pus pe șotii.

Totuși, nu foecare zi de filmare este la fel. Chiar dacă nu se vede pe micul ecran și totul pare roz, sunt zile destul de grele chiar și pentru el. Recent, acestuia i s-a făcut rău pe platoul de filmare. Iată ce a pățit!

Liviu Vârciu s-a confruntat cu probleme în timpul filmărilor. Motivul pentru care i s-a făcut rău

Prezentatorul TV este foarte activ pe rețelele de socializare și mereu în contact cu comunitatea sa de pe Instagram.

Este alături de fanii săi și le povestește nu doar despre cele mai frumoase momente din viața sa, ci și când nu totul este tocmai roz. Ei bine, în urmă cu doar câteva momente, Liviu Vârziu le-a dezvăluit fanilor de pe internet că nu se simte tocmai bine. Totul s-a întâmplat chiar în timpul filmărilor pentru emisiunea pe care o prezintă.

Acesta susține că ar fi căzut victima unui deochi, însă, fără a sta prea mult pe gânduri, două dintre colegele sale de platou au intervenit imediat și au început să-l descănte și, în același timp, să-l „tragă” pe mâini.

Din imagini, pare că deja prezentatorul se simte mai bine și este gata să se întoarcă la treabă!

„Aici serviciile sunt complete. Nu mă puteți deochea voi, cât mă pot descânta fetele astea două. Ca să știți! Surorile mele, uite!”, a spus Liviu Vârciu pe rețelele de socializare, în timp ce era îngrijit de două dintre colegele sale de pe platoul de filmare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *