Prima pagină » Cancan ultimă oră » Liviu Vârciu, probleme de sănătate cu familia sa, în vacanță. Ce au pățit copiii actorului

Liviu Vârciu, probleme de sănătate cu familia sa, în vacanță. Ce au pățit copiii actorului

28 iun. 2024, 20:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Liviu Vârciu s-a întors recent dintr-o vacanță unde a fost alături de iubită și cei doi copii. Au optat pentru Antalya, Turcia, un loc ideal pentru multe persoane. Din păcate, unul dintre copii a făcut otită, iar planurile familiei au fost date peste cap, fiindcă virusul a fost preluat de soră și de mămică.

Liviu Vârciu a plecat într-o vacanță cu familia sa, dar a avut parte de momente neplăcute. Destinația aleasă a fost Antalya, un loc preferat de mulți români. Micuțul Matei s-a confruntat cu otită, apoi a transmis-o mai departe atât către mamp, cât și pentru surioară.

Familia actorului s-a confruntat cu otită

Liviu Vârciu s-a întors de curând din vacanța din Turcia. El a mers alături de iubita sa, Anda Călin și cei doi copii, Anastasia și Matei. Cu toate că destinația este foarte apreciată, inclusiv de actor, ei au avut parte e momente mai grele din cauza unei otite cu care s-au confruntat.

Actorul mărturisește cât au fost de obositoare acele zile. Matei a avut otită, apoi a transmis mai departe problema medicală. Băiețelul lui Liviu Vârciu și-a schimbat comportamentul și nu mai voia să facă alte activități, având mari dureri.

„Acum am fost în vacanță. Ne-am întors din Antalya. Noi avem nevoie de o vacanță după vacanța asta. A fost obositor tare. A fost ceva… Deci, în primul rând, Matei a făcut otită. Și cam atât că după otită, nu mai știe nimeni nimic. N-a mai vrut să mai meargă, n-a mai vrut să mai vorbească, n-a mai vrut să mai facă nimic. I-a dat otita și lui maică-sa. Maică-sa a făcut și ea a otită, apoi fata, dar a făcut o tentă și a trecut boala de la unul la a doua. A fost ceva mamă-mamă”, a povestit Liviu Vârciu la Antena Stars.

Liviu Vârciu își dorește o vacanță doar cu iubita sa

După ce au avut parte de peripeții alături de copii, Liviu Vârciu i-a cerut iubitei sale să meargă într-o vacanță singuri. Actorul mărturisește că are nevoie de puțin timp pentru a-și reîncărca bateriile, timp în care micuții vor sta alături de bunica lor pe care o îndrăgesc foarte mult.

În ceea ce privește distracția în Antalya, ea nu a lipsit. Liviu Vârciu spune că micuții s-au jucat și au petrecut mare parte din timp în piscină și pe tobogan.

„I-am zis și Andei hai să facem cumva să mergem numai noi doi undeva. Lăsăm copiii la mama pentru că stau foarte bine ne revenim și după aia. Deci a fost mai mult. Nu prea a fost vacanță. Pentru ei a fost vacanța pentru că au stat numai în piscină, au stat numai la tobogan. Ei s-au distrat, noi mai puțin dar de asta ești părinte. Să se îngrijești să fie copilul fericit că dacă e el, ești și tu”, a mai spus actorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *