Prima pagină » Cancan » Liviu Vârciu, nuntă în mare secret cu Anda Călin. Când urmează să aibă loc petrecerea

Liviu Vârciu, nuntă în mare secret cu Anda Călin. Când urmează să aibă loc petrecerea

21 aug. 2024, 09:36,
în Cancan

Îndrăgitul artist Liviu Vârciu se pregătește de nuntă, în mare secret, cu Anda Călin, mama a doi dintre copiii săi. Cei doi sunt împreună de nu mai puțin de 8 ani, iar cununia religioasă era unul dintre punctele nebifate de pe agenda lor. Nu în ultimul rând, Liviu Vârciu dădea de înțeles la un moment dat că s-ar fi căsătorit civil cu iubita sa.

Au trecut opt ani de când lui Liviu Vârciu i s-au aprins călcâiele după Anda Călin și au început să formeze un cuplu! Timpul s-a scurs cât ai bate din palme, relația s-a consolidat an după an, iar pe lume au venit și cei doi copii ai lor, Anastasia și Matei. Un lucru mai rămăsese nefăcut – NUNTA! Ei bine, nu va mai fi un secret începând de acum, deoarece Liviu și Anda o pun de o mare petrecere în weekend, potrivit Cancan.ro.

Liviu Vârciu, nuntă în mare secret cu Anda Călin

Liviu Vârciu era enigmatic atunci când a fost întrebat, în urmă cu câteva luni, despre nunta cu Anda Călin. Asta după ce se zvonise că, într-un mare secret, cei doi s-au căsătorit. „Și dacă zic că ne-am…, care mai e secretul? Nu se știe, nu o să aflați niciodată, știm doar noi doi și nașii, atât”, a fost răspunsul artistului, la acea vreme.

Doar că acum va fi oficial: Anda Călin și Liviu Vârciu fac mare nuntă, în secret, evident. Iar evenimentul va avea loc chiar în weekend-ul care se apropie. O sursă Cancan a dezvăluit că Liviu ar fi anunțat, într-un cerc restrâns, că relația lui cu Anda se va oficializa atunci! Se pare că artistul a invitat o mână de oameni, dar într-un cadru de basm, iar acolo va petrece alături de iubita lui și de invitați așa cum se cuvine!

Anda Călin făcea câteva dezvăluiri despre nunta cu Liviu Vârciu, nu cu mult timp în urmă, la Xtra Night Show. Ea spunea că nu a fost o prioritate pentru ei, dar că, atunci când se va întâmpla, evenimentul va fi unul intim, cu oamenii importanți lor lângă ei. Mai spunea că tot atunci va avea loc și cununia religioasă.

„Nu sunt sigură că veți afla. Va fi un eveniment intim, nu neapărat ascuns, pentru că noi nu facem lucrurile pe ascuns, dar cred că nu tot ceea ce facem noi într-o relație trebuie să apară în presă neapărat, ca să fie validat de cineva. Important este să ne validăm noi, ca familie, nu să ne valideze alții”, a declarat Anda Călin.

Cum s-au cunoscut Anda Călin și Liviu Vârciu

Liviu a întâlnit-o pe Anda Călin într-un club, ea fiind, atunci, manager acolo. I-a spus, direct, cu tupeu: „De ce ești în club? Copiii unde sunt?” Iar răspunsul ei l-a lăsat mască: „La maică-ta!” El i-a cerut numărul de telefon, ea nu i l-a dat. Au conversat, apoi, pe Facebook și s-au întâlnit. Așa s-au cunoscut Liviu și Anda, iar de atunci au trecut nu mai puțin de opt ani, iar cei doi se pregătesc, acum, de nuntă.

„Sunt opt ani, avem doi copii frumoși, avem o relație foarte bună. Ne înțelegem bine. E cea mai lungă relație din viața mea și sper și ultima, că așa sperăm toți. Nu cred că m-a schimbat, doar că datorită ei am mai luat niște lucruri. Datorită ei, uite, am o familie, datorită ei am niște bani pe care pot să-i investesc”, a spus Liviu Vârciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *