Prima pagină » Cancan ultimă oră » Liviu Vârciu nu vrea să se afle unde lucrează fiica lui! Ce a recunoscut Carmina despre locul ei de muncă: „Vine cu salariul la mine”

Liviu Vârciu nu vrea să se afle unde lucrează fiica lui! Ce a recunoscut Carmina despre locul ei de muncă: „Vine cu salariul la mine”

26 iun. 2023, 21:22,
în Cancan ultimă oră

Liviu Vârciu și fiica sa cea mare, Carmina, se înțeleg extrem de bine și au o relație demnă de invidiat. Înainte de a fi tată și fiică, cei doi sunt prieteni și se ajută întotdeauna.

Carmina Vârciu a luat decizia de a se muta în București pentru studii, dar și pentru a începe un nou capitol important din viața sa, în calitate de adult. Tatăl său a ajutat-o foarte mult în noua etapă din viața sa și să nu îi lipsească absolut nimic, motiv pentru care i-a cumpărat și un apartament, dar și o mașină la mâna a doua.

Cum a ajutat-o Liviu Vârciu pe Carmina atunci când s-a mutat în Capitală?

Vedeta de televiziune a mărturisit că nu a putut să stea degeaba atunci când a aflat că fiica sa a luat decizia de a se muta în București pentru studii și a ajutat-o din punct de vedere financiar.

Mai mult decât atât, pentru că aceasta muncește deja, i-a promis că îi va dubla în fiecare lună salariul pentru a o ajuta financiar.

„I-am cumpărat apartament. I-am luat mașină veche, mai pierde antigel, ca toate mașinile acum, dar se descurcă. Ca să vadă cum e, să nu o sui direct într-o mașină nouă. Și i-am promis că îi dublez fluturașul de salariu. De fiecare dată când vine cu salariul la mine, eu i-l dublez(…) Secret! Nu dăm din casă nimic (n. red. nu a vrut sa dezvăluie locul de muncă al fiicei sale)”, a mărturisit Liviu Vârciu pentru playtech.ro

Se pare că minunata sa fată îi va călca pe urme tatălui său, asta datorită faptului că tânăra este studentă la Jurnalism și își dorește o carieră în acest domeniu. Mai mult decât atât, Carmina și-a propus să ducă mai departe „afacerea de familie” pe care tatăl său a început-o.

„Tot pe drumul acesta ceva, continui afacerea de familie cum s-ar zice. Nu știu, Doamne ajută, sper să fie ceva frumos! Mai am niște idei de proiecte, dar astea, momentan, le țin un pic așa, până le dezvălui(…) Da, lucrez și cu Anda, e bine. E o relație bună, ne înțelegem, vorbim, colaborăm, lucrăm și împreună cum s-ar zice, ne înțelegem. Mă bucur că e totul ok”, a spus Carmina pentru sursa menționată anterior.

Cât de grea a fost mutarea în Capitală pentru fiica lui Liviu Vârciu?

Ca oricare alt început, mutarea în București nu a fost ușoară pentru Carmina, însă ușor, ușor a reușit să se pună pe picioare și să se acomodeze cu viața din București. Totodată, fiica lui Liviu Vârciu a mărturisit că a visat întotdeauna să locuiască singură și să se ocupe de tot ceea ce înseamnă acest lucru. A învățat pe pielea ei ce înseamnă responsabilitatea și se pare că până acum lucrurile i-au ieșit de minune și este fericită că a început acest capitol important din viața sa.

„La început a fost greu având în vedere că am crescut cu ea 20 de ani până am plecat la București. Încet încet apare acomodarea. Tot timpul mi-am dorit să stau singură, să-mi pun lucrurile așa, să văd ce înseamnă responsabilitatea asta care este foarte mare. Încă trec cu brio, deci e ok”, a mai precizat Carmina pentru aceeași sursă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *