Prima pagină » Cancan » Liviu Vârciu, mesaj îngrijorător pe Instagram. Vedeta se afla la munte cu un prieten

Liviu Vârciu, mesaj îngrijorător pe Instagram. Vedeta se afla la munte cu un prieten

04 feb. 2022, 11:11,
în Cancan

Îndrăgitul actor Liviu Vârciu a publicat pe Instagram un mesaj, de la munte, din mijlocul nămeților, prin care i-a îngrijorat pe fanii săi. Vedeta se află într-o scurtă vacanță și pare să se simtă mai bine acum după ce la sfârșitul anului trecut el s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Totodată, Liviu Vârciu a reușit în cele din urmă să-și finalizeze și casa, a cărei construire s-a întins pe patru ani.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai îndrăgiți bărbați din showbiz-ul autohton, pe lângă postura de interpret și prezentator TV el cochetând mai nou și cu actoria. Vedeta în vârstă de 40 de ani este împlinită atât profesional, cât și în plan personal. Astfel, Liviu Vârciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui Anda Călin, cu care are doi copii. De asemenea, actorul mai are o fiică, Carmina, dintr-o relație anterioară. Zilele trecute, vedeta TV s-a aflat într-o scurtă vacanță la munte și le-a dat emoții fanilor și cunoscuților cu postările de pe contul de socializare.

Liviu Vârciu, mesaj îngrijorător pe Instagram

Chiar dacă totul a fost făcut în spirit de glumă, inițial postarea lui Liviu Vârciu a avut darul de a crea panică printre fani. Artistul și-a îngrijorat urmăritorii de pe Instagram, după ce a transmis un mesaj din mijlocul nămeților! Liviu Vârciu le-a transmis un mesaj celor care-l urmăresc în mediul online, de la munte, aflându-se printre nămeți. Artistul se afla la munte cu un bun prieten, însă într-o fracțiune de secundă aceștia s-au pierdut prin pădure.

Liviu Vârciu a ținut să menționeze acest lucru, prin mai multe clipuri video postate pe contul de Instagram. Acolo a dat vestea îngrijorătoare, cum că el și prietenul său s-au pierdut. Bineînțeles, că actorul a făcut haz de necaz și-n acest moment, spunând că dacă fanii lui nu-l vor mai revedea, aceștia să știe că Vârciu îi iubește.

„O știi pe aia când te rătăcești și te-ai rătăcit, și nu glumim. Eu cu vecinul meu ne-am rătăcit, stați să vă arăt. Dacă nu ne mai vedem, eu vă iubesc pe toți”, a postat Liviu Vârciu, pe Instagram.

Liviu Vârciu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate

În ultima vreme, artistul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, unele dintre acestea fiind chiar îngrijorătoare. La sfârșitul anului trecut, Liviu Vârciu a ajuns la spital și a primit îngrijiri de specialitate din partea medicilor, deoarece se simțea foarte rău. Acum, artistul pare să se simtă mult mai bine, după cum afirma recent, pe rețelele de socializare.

„Sunt mult mai bine, am și efect pe voce. Am stat prea mult în casă, a venit iarna, a nins, au crescut copiii. Nu ieșiți cu părul ud că uitați ce se întâmplă. Aveți grijă de voi!”, spunea recent Liviu Vârciu.

Un alt eveniment pozitiv din viața lui este faptul că în sfârșit și-a finalizat casa și s-a mutat în ea cu iubita și cei doi copii, Liviu Vârciu chiar publicând pe Instagram imagini din noua locuință.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`