Prima pagină » Radio » Actualitate » Liviu Vârciu, imagine inedită cu iubita și copii lor. Fotografia a strâns zeci de mii de aprecieri

Liviu Vârciu, imagine inedită cu iubita și copii lor. Fotografia a strâns zeci de mii de aprecieri

02 sept. 2022, 14:12,
BZI.ro, în Radio

Liviu Vârciu a postat recent o imagine cu iubita sa, Anda Călin, și copii lor, iar fanii au reacționat imediat la vederea acestora. Cei doi sunt împreună de aproape cinci ani, timp în care au fost și despărțiți câteva luni. În prezent, Liviu Vârciu este cât se poate de fericit împreună cu familia sa și spune că se simte împlinit.

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, formând o familie superbă binecuvântată cu doi copii. Mai mult, artistul și-a terminat de curând de construit casa visurilor, în care locuiește împreună cu iubita și cei doi copii. În trecut, Liviu a fost căsătorit cu Adelina Pestrițu, însă relația lor nu a ținut ți cei doi au ajuns la divorț. De asemenea, din relația cu Amy Teiceanu, a venit pe lume primul copil al lui Liviu Vârciu, Carmina, în vârstă de 20 de ani. În prezent, Liviu Vârciu pare să-și fi găsit fericirea absolută în brațele Andei Călin, femeia care l-a făcut tată de două ori. Căci oricât de macho a încercat să pozeze de-a lungul anilor, o imagine cu femeia iubită, fetița și băiețelul lor l-a făcut să exclame: „Averea mea!❤️❤️❤️”.

Liviu Vârciu, imagine inedită cu iubita și copii lor

Chiar dacă de obicei Liviu Vârciu este de zgârcit în privința imaginilor cu frumoasa sa familie, sunt momente în care mândria de a fi părinte îl face mai îngăduitor cu fanii săi. Așa s-a întâmplat și recent când, aflat la mare cu iubita sa, Anda Călin, și copii lor – Anastasia (5 ani) și Liviu Andrei (2 ani), artistul a distribuit pe rețelele de socializare o imagine care l-a încâtat teribil: mama copiilor săi mai mici, ieșind din apă împreună cei doi pitici.

„Averea mea” – a scris Liviu în dreptul fotografiei care a fost apreciată de peste 20.000 de fani.
„Trei diamante și un rubin al lui Liviu ❤️”, „Sunteți o familie superbă, admirabilă, vă urmăresc, vă admir din tot sufletul dragilor, să fiți binecuvântați de Dumnezeu ❤️👏”, „Să-ți aducă bunul Dumnezeu numai bucurii! Cu așa fete frumoase chiar ești un OM bogat !”, sunt doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor contului vedetei TV.

Liviu Vârciu este de aproape cinci ani cu frumoasa brunetă Anda Călin, femeia care i-a dăruit doi copii superbi. În plus, vedeta mai are o fată mai mare, pe Carmina, din relația cu Amy Teiceanu.

Cum a început povestea lor de dragoste

Anda Călin l-a cunoscut pe Liviu Vârciu într-un restaurant și, după multe insistențe din partea acestuia, a acceptat să iasă la o primă întâlnire.

„M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni”, a postat Anda Călin, pe Instagram.

Ulterior, cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe, Anastasia, însă după un an și jumătate de relație, cei doi s-au despărțit. Au rămas însă prieteni, de dragul fetiței lor. După aproape un an, Liviu și Anda au realizat că nu pot rezista unul fără celălalt și s-au împăcat. Potrivit apropiaților, perioada de despărțire ar fi fost ca un test pentru Anda Călin.

Comentarii
  • Parscoveanu Elena

    Ref la articolul despre Liviu Vârciu,ar trebui că cel care a scris sa maiinvete gramatica romana:copil/ copiii nu copii.este rușinos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *