Prima pagină » Radio » Actualitate » Liviu Vârciu are crescătorie de câini. Cum și-a pozat artistul patrupedele

Liviu Vârciu are crescătorie de câini. Cum și-a pozat artistul patrupedele

27 mart. 2023, 14:45,
BZI.ro, în Radio

Artistul Liviu Vârciu și-a dezvăluit de curând o latură mai puțin cunoscută, cea de iubitor de câini, prezentându-le fanilor noul membru al familiei. Din câte se poate vedea, vedeta TV este foarte atașată de cele două animale de companie. Mai mult, Liviu Vârciu a spus, mai în glumă, mai în serios, că acestea se vor înmulți în viitorul apropiat.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români, care a debutat în showbiz în urmă cu 25 de ani, cu trupa L.A. Inițial, în acest proiect erau doar el și Aurelian Ciocan, iar mai apoi l-au cooptat și pe Adrian Zainea. După un timp, însă, Liviu s-a detașat de trecutul său muzical, în prezent fiind cunoscut grație participărilor la emisiuni de divertisment. În ceea ce privește viața de familie, artistul are trei copii, ultimii doi din actuala relație, cu Anda Călin.

Liviu Vârciu este foarte atașat de câini

De curând, Liviu Vârciu le-a dezvăluit fanilor și admiratorilor săi o altă latură a sa, de care este mândru nevoie mare. Astfel, vedeta TV a ținut să ne prezinte cei doi căini ai săi, un mascul și o femelă. Liviu Vârciu este unul dintre puținii artiști din țara noastră care poate destinde atmosfera în orice situație. Mereu cu glumele la el, prezentatorul TV nu ezită să aducă zâmbetul pe buze admiratorilor săi din mediul online, așa cum obișnuiește să facă de fiecare dată.

Pentru că este un iubitor înrăit de animale, în prezent are deja doi patrupezi de care este foarte atașat. Cel mai nou membru al familiei este Ayra, o cățelușă care a intrat în viața prezentatorului TV în urmă cu circa o lună.

Pentru că micuța Arya este un membru relativ nou în familia lui Liviu Vârciu, actorul preferă să ia contact cu celălalt patruped al său numai în prezența sa, așa că acum a avut loc o nouă întâlnire între cei doi cățeluși. Prezentatorul TV nu s-a putut abține și a făcut o glumă pe seama interacțiunii pe care cei doi patrupezi au avut-o. El a dat de înțeles că, în viitorul apropiat, vor aduce pe lume și pui.

„Dragoste la prima vedere”, a spus Liviu Vârciu în mediul online.

Relația cu fiica cea mare s-a cam răcit

Chiar dacă acest lucru îi displace total, fiica cea mare a artistului, Carmina Vârciu, este de părere că relația cu tatăl său s-a răcit considerabil în ultima vreme. Măcinată de gânduri și de sentimente de neputință, tânăra a recunoscut că nu știe de ce tatăl ei a ales să se distanțeze de ea chiar în perioada în care a ajuns în București pentru a urma studiile. Cu toate acestea, ea tinde să creadă că a ales să facă acest lucru pentru a o determina să învețe să se descurce de una singură.

„Nu mă feresc. Anumite chestii din viața mea voiam să le țin pentru mine, dar este greu să le țin. Eu cu tata am fost ok o perioadă, acum suntem mai distanți. Nu știu ce gândește el, probabil că vrea să vadă că mă descurc singură din orice punct de vedere, sau nu știu. El este ocupat cu munca și cu filmările, și eu sunt ocupată și nu ne vedem sau nu facem niciun sacrificiu”, a declarat Carmina Maria Vârciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *