Prima pagină » Cancan ultimă oră » Liviu Vârciu are coronavirus. Cum se simte artistul

Liviu Vârciu are coronavirus. Cum se simte artistul

24 dec. 2020, 08:58,
în Cancan ultimă oră

Liviu Vârciu a anunțat pe pagina sa de Instagram că a fost depistat pozitiv pentru Covid-19.

Liviu Vârciu se alătură listei de artiști români infectați cu noul coronavirus. Vedeta a făcut anunțul în urmă cu puțin timp pe pagina sa de Instagram. El a început mesajul prin a le ura tuturor fanilor săi un Crăciun fericit, însă urarea s-a transformat imediat într-o confesiune neașteptată. Liviu Vârciu le-a mărturisit fanilor că este bolnav de coronavirus. În stilul său caracteristic, el a început să glumească despre întreaga situație, mai ales că s-a infectat în prag de sărbători.

„Crăciun fericit dragilor să fiți sănătoși că e cel mai important și dacă vine Moș Crăciun la voi și-l vedeți să-i spuneți să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să știi când să faci Covid, nu așa. L-am luat fix de Crăciun”, a dezvăluit Liviu Vârciu.

Ce simptome are Liviu Vârciu, după ce a fost depistat pozitiv pentru coronavirus: „Am capul un pic greu”

Liviu Vârciu a continuat să glumească pe baza întregii situații. El a mărturisit că Moș Crăciun îl va ocoli în acest an pentru că se află în izolare și nu vrea să îl infecteze. Actorul a declarat că se simte bine, iar singurele simptome sunt niște dureri de cap. (Citeste si: Liviu Vârciu a recunoscut care este singura femeie cu care ar înșela-o pe Anda Călin: ”Te-aș înșela cu…”)

„E bine ca nu imi mai bat capul cu Moș Crăciun, că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveți sărbători liniștite, fericite și purtați mască, că e groasă. Acum de sărbatori e groasă”, a glumit Liviu Vârciu, la secțiunea de stories de pe Instagram.

Gheorghe Turda este infectat cu COVID-19!

Interpretul de muzica populară Gheorghe Turda este infectat cu COVID-19. În vârstă de 72 de ani, artistul, este unul din cei mai iubiţi solişti de muzica populară din România. Din nefericire, acesta a fost depistat cu noul coronavirus, după ce s-a întors dintr-o excursie la salină, în Prahova.

Gheroghe Turda a fost de-a lungul timpului implicat în mai multe scandaluri cu fosta sa iubită, mult mai tânără ca el.

Din fericire, cântăreţul de muzica populară susţine că acum se simte mai bine. Acesta a precizat că în perioada în care a fost depistat cu noul coronavirus a fost şi răcit la plămâni.

În aceeaşi situaţie s-a aflat şi frumoasa interpreta de muzica populară Vlăduța Lupau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`