Prima pagină » Cancan ultimă oră » Liviu Vârciu, adevărul despre nunta cu Anda Călin. De ce nu s-au căsătorit până acum?

Liviu Vârciu, adevărul despre nunta cu Anda Călin. De ce nu s-au căsătorit până acum?

21 mai 2022, 13:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Liviu Vârciu și Andra Călin formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Deși sunt împreună de mai mulți ani și au deja doi copii absolut superbi, cei doi nu au făcut niciodată pasul cel mare. Fanii așteaptă cu sufletul la gură să afle vești despre acest moment și iată că a venit.

Ce a spus prezentatorul TV despre grandiosul eveniment?

Liviu Vârciu: „Noi suntem mai mult decât căsătoriți”

Prezentatorul TV este de părere că el și actuala lui parteneră de viață nu au neapărat nevoie să facă acest pas, însă o vor face atunci când va veni timpul. Liviu Vârciu spune despre Anda Călin că este singura femeie alături de care a stat atât de mult timp, iar fostele iubite s-au șters pur și simplu din memoria lui, iar acum există numai Andra, care i-a dăruit doi copii absolut superbi. În stilul său caracteristic, plin de umor, Liviu Vârciu a vorbit despre pasul cel mare.

„Noi suntem mai mult decât căsătoriți. Și, știi care e combinația? Presa nu va afla niciodată. Nu vrea doamna să facem tam-tam. O să o facem numai așa, noi doi, în față la un floating bar.

O să ne căsătorim când o să putem pleca de acasă, noi 2 și numai noi 2. Am luat o bonă și crede-mă că ne-a salvat viața. Pentru că e o necesitate. Dacă ai, cumva, niște bani de te încurcă și ai doi copii, ia o bonă. O să mai iau încă o bonă și atunci o să mă căsătoresc. Și o să plec doar eu. O să las copiii până la vreo 18 ani.

Două bone, ca să stau liniștit. Glumesc. Nuntă va fi, nu știu când va fi. Noi suntem ca și căsătoriți. Cea mai lungă relație din viața mea. Eu nu am amintire cu altă femeie. Ca și cum m-am născut cu Anda”, a declarat Liviu Vârciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *