Prima pagină » Cancan » Liviu Guță a fost umilit pe Facebook. Ce i-a spus un fan

Liviu Guță a fost umilit pe Facebook. Ce i-a spus un fan

26 mai 2021, 12:36,
în Cancan

Liviu Guță a fost umilit pe Facebook de către un fan. Imediat după aceasta întâmplare, artistul a avut o reacție fabuloasă la adresa internautului. Artistul nu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața lui deoarece s-a separat și de cea de-a doua soție.

Cântărețul ține în permanență legătura prin intermediul rețelelor de socializare și le răspunde comentariilor.

Liviu Guță, umilit pe Facebook de un fan

Liviu Guță a postat o imagine cu el, zâmbind, și ținând în mână o cană cu cafea. În dreptul imaginii a scris câteva cuvinte, urându-le și fanilor un weekend frumos.

“Vă îmbrățisez cu drag! Mi-a plăcut poza asta făcută fără să știu, dar astea ies frumoase! Să aveți un weekend frumos și plin de iubire!”, este mesajul ce însoțește imaginea postată de artist pe contul său de socializare.

Unii fani au observat un detaliu care i-a deranjat. Liviu nu avea manichiura făcută, mai mult, avea “negru sub unghii”.  Chiar daca unii au trecut cu vederea acest lucru, alții l-au taxat pentru apariție. Un internaut i-a lăsat chiar un mesaj mai dur: “Vezi că ai jeg în unghii, du-te și fă-ți manichiura!”.

Răspunsul artistului nu a întârziat să apară! Culmea, nu i-a șters comentariul internautului și nici nu i-a dat “block”, așa cum fac alte persoane publice din România cărora nu le convin anumite comentarii pe care le primesc. Ba din contra, Liviu Guță a avut o reacție fabuloasă la adresa internautului, reușind astfel să-l lase fără cuvinte: “Am sădit flori la mormântul lui tata! Lasă că m-am spălat pe mâini de atunci!”.

Roxana îl atacă pe Liviu Guță după ce artistul a anunțat că divorțează

Liviu Guță a anunțat că divorțează de Roxana, însă nu s-a abținut în a menționa și motivul principal pentru care a luat această decizie. Frumoasa brunetă a reacționat imediat și i-a dat replica artistului, având în vedere că acesta spunea că soția nu-l lasă să-și vadă copiii.

”Mie mi se pare că subiectul nu trebuia să ajungă la TV. Nu așa se spală rufele. Nu aș putea să-l denigrez pentru că așa a fost cu bune, cu rele, a fost soțul meu, încă e soțul meu și nu aș vrea să se ajungă la alte discuții care nu-și au rostul. Am greșit amândoi, dar el nu recunoaște. Vreau să fac niște precizări”, a declarat Roxana.

”El se contrazice cu multe chestii. Dacă ne uităm pe Facebook-ul lui, îmi scria mesaj de dragoste, acum vine și spune că din cauza mea nu și-a văzut copiii, din cauza mea nu a făcut muzică. Nu are cum să spună asta că eu i-am compus piesele.Și nu a fost de cinci ori plecat de acasă.

O singură dată ne-am certat, a plecat la mama lui la Brașov o săptămână. S-a întors, am avut niște discuții, eu am mers la psihlog, trebuia și el să vina cu mine, dar a refuzat. Am fost la psiholog din cauza relației. Am crezut că probabil undeva greșesc, fac anumite chestii fără voia mea. Nu am mai fost căsătorită și am vrut să vorbesc cu un specialist”, a continuat Roxana.

Recent, Liviu Guță a fost umilit pe Facebook de un fan care i-a reproșat faptul că nu are manichiura făcută.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`