Prima pagină » Actualitate » Liviu Dragnea va fi eliberat condiţionat din penitenciarul Rahova. Judecătorii au decis

Liviu Dragnea va fi eliberat condiţionat din penitenciarul Rahova. Judecătorii au decis

15 iul. 2021, 13:34,
George Cristian în Actualitate

Judecătorii de la Tribunalul Giurgiu au admis contestaţia formulată de avocaţii lui Liviu Dragnea. Altfel spus, fostul lider al PSD va fi eliberat condiţionat din penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea a aflaT joi că va fi eliberat condiţionat din penitenciar. Fostul lider execută, în prezent, în penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive. Judecătorii de la Tribunalul Giurgiu sa-u  pronunţat azi asupra eliberării condiţionate.

Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat din închisoare

Fostul lider PSD a aflat vestea în penitenciarul în care este închis. Așadar, Liviu Dragnea va fi eliberat condiționat din închisoare:

„Am primit vestea asta cu lacrimi de bucurie. Sunt emoționată, am așteptat această veste. Astăzi plecăm spre București. Liviu Dragnea spera foarte tare să fie eliberat. Eu sunt superstițioasă, nu am vorbit nimic. Se va trimite minuta, se vor îndeplini formațiunile. Cred că instanța a fost convinsă de tot, Aici am găsit niște magistrați corecți.”, a declarat Teodosiu.

 

Judecătorii i-au respins, inițial, cererea de eliberare condiţionată

Înainte de procesul de la Giurgiu, judecătorii de la Judecătoria Sector 3 i-au respins cererea de eliberare condiţionată, iar în pofida contestaţiei făcute la Tribunalul București, decizia a rămas definitivă. Magistraţii de la Tribunalul București au precizt în motivarea decizie că fostul lider PSD nu a dat dovezi temeinice de îndreptare:

„instanţa a apreciat că, din analiza coroborată a situaţiei personale a petentului, nu şi-a format convingerea că acesta a dat dovezi temeinice de îndreptare”.

Cu toate că decizia Tribunalului București, aceea de a nu-l elibera definitiv pe Liviu Dragnea, era una definitivă, magistrații Curții de Apel București i-au admis cererea acestuia de a muta procesul. Practic, decizia magistraților de la Tribunalul București a fost desființată iar Liviu Dragnea va fi judecat la Tribunalul Giurgiu.

Care a fost reacția iubitei lui Liviu Dragnea atunci când a aflat că fostul lider PSD va fi eliberat condiționat

Irina, iubita lui Liviu Dragnea a transmis pentru antena3 o primă reacție la eliberarea condiţionată a fostului lider PSD. Aceasta s-a arătat bucuroasă de decizie şi a primit vestea cu ochii în lacrimi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *