Prima pagină » Cancan ultimă oră » Liviu Dragnea, o nouă iubită după despărțirea de Irina Tănase? Femeia din viața politicianului este la fel de tânăra ca fosta

Liviu Dragnea, o nouă iubită după despărțirea de Irina Tănase? Femeia din viața politicianului este la fel de tânăra ca fosta

24 iul. 2022, 22:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

După despărțirea de Irina Tănase, iată că Liviu Dragnea se pare că nu stă prea mult singur și dă din nou lovitura tot cu o tinerică. În viața politicianului ar fi apărut o nouă femeie, cea care îl face pe bărbat foarte fericit. Tânăra are doar 25 de ani.

Liviu Dragnea și fosta sa iubită, Irina Tănase, s-au despărțit. După ce a stat să-l aștepte să iasă din închisoare, relația lor s-a terminat la scurt timp, asta după ce politicianul a decis că trebuie să pună punct poveștii de iubire pe care a avut-o cu aceasta. Se pare că acesta ar fi suspectat-o pe aceasta că l-a trădat, iar Liviu Dragnea nu a putut trece peste acest moment.

Liviu Dragnea are o nouă iubită după ce s-a despărțit de Irina Tănase

După despărțirea de Irina Tănase, Liviu Dragnea ar fi dat iar lovitura tot cu o tinerică. În viața politicianului a apărut o nouă femeie originară din Buzău.

Tânăra în vârstă de 25 de ani e profesoară de franceză, însă până în prezent niciunul nu a confirmat că ar avea o relație, dar zvonurile sunt din ce în ce mai multe pe acest subiect.

Aceasta a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, iar în prezent e înscrisă la masterul în Sociologie. Ea a activat în echipa de volei a CSS Buzău, dar a fost și model și a publicat și un volum de versuri în timpului liceului.

Totodată, ea a intrat în lumea politică în partidul în care activează și Liviu Dragnea, de aici și modul în care cei doi s-au cunoscut.

Fosta lui Liviu Dragnea are o relație cu Roger El Akoury

Nici Irina Tănase nu a rămas singură după ce Liviu Dragnea a părăsit-o, iar tânăra a început la rândul său o relație alături de Roger El Akourdy, un bărbat care nu e deloc nou în lumea showbiz-ului românesc.

Bărbatul s-a iubit în trecut și cu Anna Lesko, iar acesta are 53 de ani și e patronul unui lanț cunoscut de farmacii, dar și un important acționar în lumea farmaceutică.

Pe lângă afacerile pe care le are și care îi aduce sume uriașe în conturi, acesta mai e și co-proprietar al Cambridge School of Bucharest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *