Prima pagină » Actualitate » Liviu Dragnea face dezvăluiri incredibile despre cum Binomul SRI-DNA distrugea afacerile românești pentru a le asigura intrarea în România a marilor corporații
Liviu Dragnea face dezvăluiri incredibile despre cum Binomul SRI-DNA distrugea afacerile românești pentru a le asigura intrarea în România a marilor corporații

Liviu Dragnea face dezvăluiri incredibile despre cum Binomul SRI-DNA distrugea afacerile românești pentru a le asigura intrarea în România a marilor corporații

18 iun. 2024, 11:05,
BZI.ro, în Actualitate

Sunt dezvăluiri recent făcute de Liviu Dragnea, fost președinte PSD și șef al Camerei Deputaților, despre cum Binomul SRI-DNA distrugea afacerile românești la ordinul marilor corporații care doreau să intre pe piața din România.

În altă ordine de idei, fostul lider social democrat mai povestește și marele vis al SRI, acela de a se organiza după modelul FBI din SUA. Adică să aibă și competențe de cercetare penală dar și de colectare a datelor.

SRI visează să aibă aceleași competențe că FBI în SUA

Liviu Dragnea a povestit pentru Realitatea TV modul în care SRI dorea să aibă aceleași competențe că FBI în SUA. Vorbim despre faptul că SRI-ul dorea să facă și anchete. Din aceste considerente, la fiecare comunicat DNA apărea și faptul că ancheta a fost una comună cu ajutorul Serviciului Român de Informații:

În condiţiile în care Helving anunțase că nu există protocol. Făcut cu Augustin Lazăr. Desființarea protocoalelor care au dus la multe procese, dar a fost un pas important atunci. Pentru că după ce m-au luat pe mine nu a mai contat. Atunci era un pas important pentru însănătoşirea sistemului de Justitiție. Sunt absolut convins că 95% dintre judecători și-ar dori să nu mai fie presați, influențați, să poate să judece după mintea lor și în litera legii. Au apărut în ultimul an modificări legislative făcute de Predoiu care le-a dat din nou puteri foarte mari celor din Servicii. Puteri pe care nu ar trebui să le aibă. Visul celor de la SRI atunci, comportamentul lor era generat de faptul că ei făceau o greșeală majoră. Mă refer la conducere. Ei voiau să funcționeze cum funcționează FBI. Nu se poate pentru că e altă Constituție și altă legislație. FBI-ul poate să colecteze informații și să facă și cercetări. SRI-ul nu! Protocoalele au fost desființate pentru că nu erau legale. Prin faptul că nu aveau acest drept au vrut să funcționeze și funcționau că FBI. De asta, dacă vă aduceți aminte, la orice comunicat al DNĂ, SRI avea pretenție să scrie și cu sprijinul SRI.

Firmele românești distruse pentru marile corporații

Un adevăr șoc crează declarația prin care Liviu Dragnea afirmă faptul că SRI distrugea firmele mari și medii românești pentru a face culoare economice pentru marile corporații. În viziunea fostului lider social democrat, România este încă o țară experiment în care FBI are birou la DNA și la Ambasada SUA în România și trasează directive

Știu că lumea nu era atentă pentru că tot timpul se aruncau petarde, se dădeau ținte false. Miezul problemei, răului era acest comportamente. Influențele către judecători, firmele despre care vorbeam mai devreme. Firme mari, firme medii care au fost distruse una după alta ca să se facă loc pe aceste culoare economice. Bun, ce companii trebuie să vină din țara X? Astea! În ce domeniu? În domeniile ăstea. Trebuie să facem curățenie pentru că stăpânii vin aici și nu se pot împiedica de români. România a fost și este un experiment. Au fost declarații publice asumate în care se vorbea despre oamenii de la FBI care erau aici la Ambasadă și care lucrau mână în mână cu DNA. Aveau chiar birouri la DNA în acele vremuri. Era o conexiune directă și în timp real între computerul central de la DNA și celor de la Secția de Justiție din Ambasada SUA.

Slugărniciea politicienilor români, principala problemă

Faptul că există această raportare către Ambasada SUA este datorată slugărniciei politicienilor actuali care pur și simplu nu au nicio urmă de patriotism. Ba mai mult, aceștia se fac că ei conduc destinele țării, dar în realitate comandă este în SUA. De altfel, putem să observăm acest lucru din faptul că mereu oameni precum Marcel Ciolacu sau Nicolae Ciucă se sucesc mereu, așa cum este și ordinul din afară:

Există raportarea asta la Ambasada SUA din cauza slugărniciei, a fricii, a lipsei de patriotism. Ia o parte dintre liderii care conduc România, o conduc în ghilimele. Ia și analizează și vezi ce dezicii iau în trei luni de zile. E în funcție de cum primesc ordinele. Ori sunt reduși mintal, ceea ce nu e cazul, ori execută la ordin și nu au nicio jenă. Adică azi ies în conferință de presă și spun de Cristoiu după ce spusese de Firea că e deocamdată, după care spun că în sfârșit aveți pe cine alege și îi pupă mâna lui Firea. Ce să mai cred eu? Că oamenii din București sunt fără însemnătate în fața voastră. România se îndatorează în continuare și mergem spre sfârșitul anului, se termină prezidențialele și parlamentarele și să vină 2025 și să înceapă nebunia în România. Vor fi pregătiți să vândă ce mai are de vândut țara, Hidroelectrica, Transgaz, RomGaz, tot ce mai are țara din punct de vedere energetic. a conchis Liviu Drangea.

Așadar, vedem cum sistemul, binomul SRI-DNA este condus de oameni care servesc alte interese, așa cum a spus și Liviu Dragnea. Chiar dacă nu îl credeți pe fostul șef al PSD, dovezile faptului că sute de afaceri românești au fost distruse la comandă sunt palpabile și nu pot fi contestate!

Comentarii
  • Jet mai puscarie inapoi in borta de unde ai iesit,gata esti terminat

  • Condamnarea lui a fost clar politica.
    Primul caz : a vrut sa organizeze o tombola pentru cei care au votat, nu conteaza cum, dar a renuntat dupa cateva ore. A fost condamnat pentru ca a vrut, nu pentru ca a facut.
    Al doilea caz : angajari fictive la o institutile subordonata CJ. A fost condamnat pentru ca era seful CJ, fara ca procuratura sa fi putut demonstra o implicare directa sau indirecta. Daca aplicam aceeasi „logica”, d-l Ciuca ar trebui condamnat pentru ca seful CJ Prahova ii era subordonat in momentul comiterii infractiunilor.

    Dragnea este un ins viclean, nu inteligent. Speculeaza momentul, dar viitorul il surprinde intotdeauna. Nu are gandire strategica. Acesta este motivul pentru care nu a stiut ce sa faca cu victoria uriasa pe care PSD a obtinut-o in 2016, si a pierdut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *