Prima pagină » Actualitate » Liviu Dragnea a pierdut definitiv procesul împotriva PSD
Liviu Dragnea a pierdut definitiv procesul împotriva PSD

Liviu Dragnea a pierdut definitiv procesul împotriva PSD

17 dec. 2019, 15:04,
BZI.ro, în Actualitate

Curtea de Apel Bucureşti a respins astăzi apelul lui Liviu Dragnea în dosarul în care fostul lider al social-democraţilor a contestat conducerea PSD, stabilită la congresul partidului din 29 iunie.

Procesul se afla în faza de apel, după ce Tribunalul Bucureşti a respins cererea de intervenţie a lui Dragnea într-un proces în care PSD solicită judecătorilor aprobarea modificărilor la statutul partidului şi de înregistrare a noii conduceri, rezultate în urma congresului din 29 iunie.

În timpul dezbaterilor de la Curtea de Apel Bucureşti, Dragnea a solicitat sesizarea Curţii de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) cu mai multe întrebări. Astfel, Dragnea dorea să întrebe CJUE dacă constituie sau nu o fraudă a banilor europeni activitatea unui europarlamentar, respectiv Viorica Dăncilă, care a angajat un asistent pe plan local, plătit din bani UE, dar care nu a declarat în ţară salariul real al asistentului, ci salariul minim.

După ce solicitarea a fost respinsă, avocaţii lui Dragnea nu s-au mai prezentat la proces, el fiind reprezentat de un consilier juridic, dar care avea atribuţii restrânse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *