Prima pagină » Actualitate » Liviu Dragnea a obţinut o victorie uriaşă în cererea de eliberare condiţionată! Judecătorii au decis
Liviu Dragnea a obţinut o victorie uriaşă în cererea de eliberare condiţionată! Judecătorii au decis

Liviu Dragnea a obţinut o victorie uriaşă în cererea de eliberare condiţionată! Judecătorii au decis

14 iun. 2021, 14:03,
BZI.ro, în Actualitate

Victorie uriaşă pentru fostul lider al PSD. Liviu Dragnea a primit strămutarea procesului de eliberare condiţionată. Aşadar, Curtea de Apel Bucureşti a decis ca procesul pentru cererea eliberare condiţionată să se strămute la Giurgiu.

Liviu Dragnea a susţinut că judecătorii de la Tribunalul București nu sunt imparţiali motiv pentru care nu a fost eliberat condiţionat. Vă aducem aminte faptul că judecătorii de la Tribunalul București i-au respins cererea de eliberare condiționată.

 

Liviu Dragnea ar putea fi eliberat condiționat după ce Curtea de Apel București a strămutat procesul

Așadar, cererea de eliberare condiționată a fostului președinte PSD se va judeca de la zero la Tribunalul Giurgiu. Liviu Dragnea are o primă victorie după mai multe runde în care judecătorii i-au respins cererea de eliberare condiționată.

Conform datelor existente, Liviu Dragnea a susținut în fața magistraților de la Curtea de Apel București că cererea de eliberare condiționată i-a fost viciată de judecătorii de la Tribunalul București. În acest fel, Liviu Dragnea nu a putut să beneficieze de un tratament imparțial.

Liviu Dragnea nu a fost eliberat condiționat

În pofida faptului că a primit, din partea penitenciarului, undă verde pentru eliberarea condiționată pentru că a executat pedeapsa minimă, Liviu Dragnea nu a primit aceeași undă din partea magistraților.

„Respinge contestaţia formulată de contestatorul Dragnea Nicolae Liviu ca nefondată. Admite contestaţia formulată de PICCJ – DNA împotriva sentinţei, pe care o desfăşoară în parte, în sensul că propunerea sau cererea de liberare condiţionată va putea fi reînnoita după 27.08.2021. Definitivă”, potrivit comunicatului.

Liviu Dragnea susține că i-a fost interzis dreptul la muncă în penitenciar

Fostul preşedinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a fost audiat miercuri, 26 mai 2021. Fostul lider a spus în faţa magistraţilor prin videoconferinţă faptul că a îndurat „toate abuzurile în 9 luni de zile” şi nu înţelege care este motivul pentru care nu este eliberat condiţionat.

„Sunt o persoană care nu are un comportament jignitor, am suportat şi îndurat toate abuzurile în 9 luni de zile, muncă, hrană, sănătate, asistenţă juridică. Nu am avut nicio reacţie violentă, am participat la toate cursurile pe care le-am cerut. Mi-au zis că sunt prizonierul propriei mele educaţii. Nu am înţeles de ce am fost adus aici şi nu înţeleg de ce nu beneficiez de eliberare condiţionată”, a spus, miercuri, Dragnea, în faţa judecătorilor, potrivit Antena 3.

Vă aducem aminte faptul că Liviu Dragnea se află în pușcărie din mai 2019. Judecătorii l-au găsit vinovat pe fostul lider PSD pentru mai multe fapte în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. De altfel, instanța a hotărât recent faptul că lui Liviu Dragnea i s-a încălcat dreptul la sănătate și apărare în perioada în care stă închis în Penitenciarul Rahova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *