Prima pagină » Cancan » Livian sare la gâtul lui Fulgy. Ce a putut să spună fiul lui Nelson Mondialu’

Livian sare la gâtul lui Fulgy. Ce a putut să spună fiul lui Nelson Mondialu’

04 iun. 2021, 13:39,
în Cancan

Livian sare la gâtul lui Fulgy după ce acesta a început un conflict în mediul online cu Nelson Mondialu’. Fostul concurent de la reality-show-ul Puterea Dragostei l-a umilit pe fiul Clejanilor comparându-l cu un papagal.

Mai exact, Livian, fiul lui Nelson, a decis să-I schimbe numele papagalului său din „Tokyo”, în „Fulgy”.

Livian sare la gâtul lui Fulgy după scandalul din mediul online

Fostul concurent de la Puterea Dragostei a decis să-I schimbe numele papagalului său din „Tokyo”, în „Fulgy”.

„Am un anunț foarte important. Tokyo, nu e voie! Vedeți? Nu mă ascultă pe numele ăsta. Fulgy, Fulgy, stai cuminte. Fulgy, stai cuminteee! N-o să-l mai cheme pe papagalul meu Tokyo, o să-l cheme Fulgy. Dă pup, Fulgy! Aia e, tată!”, a spus Livian, fiul lui Nelson Mondialu, pe internet.

Clipul a devenit viral pe TikTok și a adunat aproximativ 14.0000 de aprecieri.

Fulgy și Nelson Mondialu, mega-scandal

Fulgy a vorbit pe rețelele de socializare despre ceea ce se întâmplă în viața lui zilele acestea. Printre multe altele, tânărul susține că Nelson Mondialu ar fi pus diverse persoane să-l sune și să-l amenințe. Tocmai de aceea, Fulgy a cerut ajutorul oamenilor legii.

„Cine ești mă tu, ce-ai făcut tu în țara asta? Cine ești?Dacă erai șmecher auzeam de tine, dar eu n-am auzit de tine decât în râsuri, în bătăi de joc. (…) Cum știi tu chestii despre mine de la pripași, așa știu eu chestii despre tine de la șmecheri. Nu mai pune lume să mă sune, vino, mă, tu pe Dudești unde s-a inventat șmecheria. Vino cu mine la interval. „, a spus Fulgy în miez de noapte.

Fulgy a recunoscut că a consumat droguri. Ce decizie a luat acum

Fulgy este nemulțumit de cum a fost tratat după ce s-a aflat că a condus sâmbătă seară, 29 mai, sub influența drogurilor. Fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, după cele întâmplate, se gândește să părăsească România și să se mute în SUA, mai exact în Las Vegas.

Dan Manole, pe numele lui real, își dorește să își cumpere un apartament în Las Vegas și să trăiască acolo așa cum vrea el. Faptul că a ajuns în atenția presei, iar cazul lui este intens mediatizat, l-a făcut pe Fulgy să decisă că i-ar fi mai bine în Statele Unite ale Americii.

Trecând printr-o perioadă extem de agitată, Fulgy a ajuns chiar să amenințe anumite personaje celebre.

Invitat în emisiunea Xtra Night Show, Fulgy a ţinut să sublinieze faptul că nu este afectat de glumele pe care Mihai Morar le face pe seama să în matinalul pe care-l prezintă la postul de radio. Şi asta întrucât, după cum susţine artistul, Morar nu ar avea nicio valoare în ochii lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *