Prima pagină » Cancan » Livian Pop a devenit tătic. Fiul lui Nelson Mondialu’ a postat prima imagine cu fiul său

Livian Pop a devenit tătic. Fiul lui Nelson Mondialu’ a postat prima imagine cu fiul său

18 apr. 2023, 10:45,
în Cancan

Livian, fostul concurent de la „Puterea dragostei” și fiul lui Nelson Mondialu, a devenit tătic pentru prima dată! Tânărul nu a putut să nu împartă fericita vestea și cu fanii săi de pe rețelele de socializare, iar în urmă cu doar câteva ore a postat prima imagine cu fiul său proaspăt adus pe lume.

Fotografia a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că nimeni nu știa că Alexandra Dumitru, femeia cu care s-a însurat în urmă cu un an, este însărcinată.

Livian Pop a devenit tătic. Fericirea i se poate citi pe chip

În urmă cu câteva ore, tânărul și-a pus toți fanii pe jar cu ultima postare făcută pe Instagram. Livian a postat prima imagine cu el și cu fiul său nou-născut și a reușit să le topească inimile internauților nu doar cu fotografia publicată, ci și cu descrierea aleasă.

Fiul lui Nelson Mondialu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, iar fericirea i se poate citi în privire, atunci când se uită la fiul său al cărui chip a avut grijă să nu-l dezvăluie încă. La fel de fericit ca cei doi este și Nelson Mondialu, care a dat vestea cea mare pe internet în același timp cu fiul său, pentru a se asigura că toată lumea știe că de acum este bunic!

„Sufletul imi făcea poza mie și inimii mele.. un sentiment.. de nedescris! Va iubește tata! Și vouă.. sărbători pline de bucurii și liniște in suflet prieteni! Sănătate la tot ce iubiți”, a scris Livian în dreptul imaginii cu copilul său.

De asemenea, partenera de viață a lui Livian nu s-a putut abține și a lăsat un comentariu absolut emoționant la postare, care a înduioșat pe toată lumea.

„Nu știu cum arată fericirea pentru unii dintre voi, dar pot spune cum arată fericirea în ochii mei. Vă iubesc cum nu am crezut vreodată că se poate iubii. Băieții mei frumoși, vă ador”, este mesajul scris de Alexandra Dumitru, soția lui Livian .

Un internaut, surprins de vestea total neașteptată, i-a răspuns tinerei și i-a spus că el nu a văzut niciodată vreo poză cu ea gravidă, neștiind acum ce să creadă. Totuși, astfel de vești sunt ceva obișnuit pentru Livian și Alexandra, care și în urmă cu un an au anunțat că s-au căsătorit în mare taină. La eveniment secret au participat doar prietenii foarte apropiați și familia.

Cum au arătat Livian și soţia sa în ziua nunții

Pentru cel mai fericit moment din viaţa lor, mireasa a ales să îmbrace o rochie scurtă albă, cu o pălărie pe cap. Buchetul de flori nu avea cum să lipsească, iar tânăra a ales trandafirii albi care simbolizează inocenţa, puritatea şi loialitatea dintre soţ şi soţie.

Livian a purtat un costum bleumarin elegant, iar Nelson Mondialu și doamna lui sunt de asemenea la înălţime.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să încep o nouă etapă a vieții și un nou drum drept și minunat alături de familie și credință. O nouă etapă în familie !❤️🙏”, a transmis Livian Pop.

Astăzi, Livian Pop a devenit tătic, iar imaginea postată de acesta cu fiul lui a adunat mii de aprecieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`