Prima pagină » Cancan » Livian de la Puterea Dragostei a anunțat că iubita lui este însărcinată: „E gravidă muierea mea”

Livian de la Puterea Dragostei a anunțat că iubita lui este însărcinată: „E gravidă muierea mea”

03 nov. 2021, 15:02,
BZI.ro, în Cancan

Livian, câștigătorul emisiunii Puterea Dragostei, sezonul doi, a făcut un anunț cu privire la iubita lui prin care i-a lăsat pe toți mască! Astfel, fiul lui Nelson Mondialul și-a anunțat fanii că iubita lui este însărcinată! Cu toate acestea, nu se știe cu certitudine dacă este adevărat, deoarece Livian este un tip glumeț.

Recent, fiul lui Nelson Mondioalul a făcut un clip pe TikTok, în care anunță că partenera lui de viață este gravidă. Livian Pop o filmează pe aceasta și spune tare că: „E gravidă muierea mea”. În acel moment, Alexandra, iubita lui Livian, începe să râdă și îi spune să tacă. Cu toate acestea, se știe prea bine că Livian este un tip glumeț, așa că nu se știe care este adevărul cu privire la sarcină. Cu toate acestea, fostul câștigător al emisiunii Puterea Dragostei și Alexandra au o relație de lungă durată. Așa că nu ar fi de mirare ca cei doi chiar să devină părinți în curând.

Livian a câștigat Puterea Dragostei

Livian a intat în atenția publicului din România odată cu participarea la emisiunea Puterea Dragostei. În sezonul doi al emisiunii, el și Bianca Comănici au fost cei doi câștigători, ei formând un cuplu în viața reală pentru o perioadă. La finalul sezonului doi al emisiunii Puterea Dragostei, primul care a fost desemnat câștigător a fost fiul lui Nelson Mondialul, acesta adjudecându-și totodată și un cec în valoare de 10.000 de euro. Livian a reușit să îi devanseze în finala sezonului 2 pe Gabriel și Philip.

De menționat că atunci, Bianca a fost extaziată când Livian a fost anunțat câștigător al emisiunii, semn că încă mai avea sentimente pentru el. Bianca şi Livian au trăit o poveste de dragoste incendiara pe platourile de filmare ale reality show-ului matrimonial, însă şi dincolo de ea. Cei doi s-au iubit cu foc, însă relaţia lor a fost sortită eşecului imediat ce au ieşit din casa Puterea Dragostei. La acel moment, Bianca Comanici credea că în sfârşit şi-a găsit sufletul pereche.

Cine este Alexandra, iubita lui Livian

Alexandra și Livian au, se pare, o relație foarte frumoasă și petrec foarte mult timp împreună, după cum se poate observa din postările lor din mediul online. Cei doi amorezi nu se feresc de ochii curioșilor, ținând cont de frecvența cu care postează pe conturile de socializare. Mai mult, Livian și Alexandra au sentimente puternice unul pentru celălalt, așa cum reiese din declarațiile pe care băiatul lui Nelson Mondialul le face pe internet, pentru iubita lui.

Livian de la Puterea Dragostei și-a găsit fericirea în brațele Alexandrei, după despărțirea de Nicoleta, fosta lui iubită, cu care a fost împreună la scurt timp după ce sezonul doi s-a încheiat. Cei doi păreau de nedespărțit, însă lucrurile n-au stat atât de bine între ei, căci Livian s-a despărțit de iubită după emisiunea Puterea Dragostei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *