Prima pagină » Cancan » Livian a primit plicuri goale la nuntă. Cum a reacționat fiul lui Nelson Mondialu’

Livian a primit plicuri goale la nuntă. Cum a reacționat fiul lui Nelson Mondialu’

16 sept. 2024, 12:30, 1 ,
Cezar Bulgaru în Cancan

Livian, fiul lui Nelson Mondialu’, s-a plâns de faptul că a primit plicuri goale la nuntă. Evenimentul a avut loc într-un cadru somptuos din Cluj-Napoca. Atmosfera a fost întreținută de artiști renumiți, iar petrecerea a fost una memorabilă.

Din păcate, la finalul serii, câțiva invitați au avut un gest necugetat, plecând fără să achite darul. În plicurile lăsate în urmă nu se afla niciun ban, un gest care l-a dezamăgit profund pe Livian.

Livian s-a căsătorit în acest weekend cu Alexandra

Livian, fiul cunoscutului internaut Nelson Mondialu, și-a mărit popularitatea după ce a participat la cel de-al doilea sezon al emisiunii de televiziune „Puterea Dragostei”. Cu toate că și-a dorit să își găsească partenera de viață în cadrul acestui show, eforturile sale nu au fost încununate de succes.

Cu toate acestea, destinul i-a pregătit o surpriză plăcută la scurt timp după încheierea emisiunii, când a cunoscut-o pe Alexandra, femeia care urma să îi devină soție după un an de relație.

Livian și Alexandra formează un cuplu solid de peste un an. Drept urmare a iubirii profunde pe care o împărtășesc, cei doi au decis să își oficializeze relația prin căsătorie. Nunta a avut loc într-un cadru somptuos din Cluj-Napoca, iar petrecerea a fost una memorabilă, cu momente artistice susținute de nume sonore precum Marcel Pavel și Florin Salam.

Livian a primit plicuri goale la nuntă

Atmosfera nunții a fost una de sărbătoare, însă bucuria lui Livian a fost umbrită de un gest necugetat al unor invitați. Se pare că unii dintre cei prezenți, după ce s-au bucurat de ospitalitatea gazdelor, au uitat să își onoreze obligația de a oferi un dar. Astfel, Livian a avut surpriza neplăcută de a descoperi plicuri goale, ceea ce l-a dezamăgit profund.

Cu stupoare, Livian a constatat că a primit 17 plicuri goale, multe dintre ele fiind oferite de cupluri sau chiar familii întregi. Suferind o pagubă considerabilă, mirele s-a arătat profund dezamăgit de gestul necugetat al invitaților săi. Cu toate acestea, a reușit să depășească această situație neplăcută și își exprimă speranța că cei care l-au păcălit s-au bucurat măcar de petrecere.

„Plicuri goale! Nicio scundă nu mi-a trecut prin cap… acum poate unii o să zică „Bă dar tu nu ai verificat?” Ce e drept, nu am simțit la atingere. Poate mi l-a dat mie, poate l-a băgat direct în cutie, dar nu am simțit la atingere. Și acum să fim serioși… când îmi dai tu plicul la final de nuntă, îl iau, mă uit să văd dacă ți-ai pus numele, nu îl pun la lumină să vadă dacă sunt bani sau îl palpez.

Nu știu, dar sunt vreo 17 plicuri din astea. Vă dați seama. 17 plicuri, 17 persoane sau familii, cupluri. Din astea vreo 13 sunt perechi. Extraordinar vreo 30 de meniuri plătite și eu am primit plicuri goale. Mie încă nu îmi vine să cred. Tot nu îmi vine să cred. Nu ai ce face. Eu sper totuși că lumea s-a simțit bine și asta să fie cea mai mare cheltuială. De bine, de rău… o iau invers, am plătit eu să se simtă lumea bine”, a spus Livian, în mediul online, dupa ce a primit plicuri goale la nuntă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024