Prima pagină » Cultural » Livia Graur și-a revenit spectaculos după divorț. Ce spune celebra prezentatoare despre mariajul eșuat

Livia Graur și-a revenit spectaculos după divorț. Ce spune celebra prezentatoare despre mariajul eșuat

04 oct. 2022, 08:19,
în Cultural

Îndrăgita prezentatoare Livia Graur și-a revenit spectaculos după divorț. Aceasta a pus punct la începutul acestui an unei căsnicii de mai bine de 13 ani, însă despărțirea de fostul partener de viață s-a făcut în mare secret. Cei doi au divorțat pe cale amiabilă la notar, iar în prezent Livia Graur și fostul soț au rămas în relații bune de dragul fetiței lor, Renata. Iată ce spune celebra prezentatoare despre mariajul eșuat.

Livia Graur și-a revenit spectaculos după divorț

Livia Graur este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de lumina reflectoarelor, frumoasa știristă este extrem de discretă când vine vorba de viața privată.

Aceasta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și a oferit rareori detalii din căsnicia sa. La fel au stat lucrurile și când vedeta a decis să se despartă la începutul acestui an de soțul ei, Răzvan Ștefan Graur. Cei doi au divorțat în mare secret, iar știrista nu a dorit să dezvăluie care au fost motivele ce au dus la despărțire.

„Într-adevăr, am semnat actele în primele luni ale anului, după ce am cântărit foarte bine în ce direcție îmi doresc să merg de acum încolo. Am făcut pasul acesta numai după ce am fost împăcată cu mine în primul rând și după ce mi-am dat seama de ceea ce voiam eu, de fapt, să fac. Au fost ani frumoși, dar se întâmplă și astfel de situații, iar drumurile se despart, inevitabil.

Eu am fost mereu un om foarte asumat. Iar la momentul respectiv, pentru mine, lucrurile erau exact așa cum le-am prezentat. Pandemia a fost o piatră de încercare pentru foarte mulți.

Ne-a arătat ce înseamnă frica, disperarea de a nu ști cu ce ne confruntăm, ne-a învățat să trăim cu totul altfel față de cum o făceam înainte și să apreciem mai mult unele lucruri. Eu, una, am învățat foarte multe în acei doi ani în care viețile noastre s-au schimbat radical.”, a declarat vedeta tv.

Livia Graur a trecut peste suferințele de după divorț, iar în prezent se dedică fetiței sale superbe, de care este tare mândră. Știrista a avut probleme cu greutatea, slăbind foarte mult, însă a reușit să revină la o formă fizică de invidiat și și-a schimbat complet stilul de viață.

De provocări în viața de cuplu a avut parte și frumoasa artistă Raluca Diaconu. Aceasta a trecut printr-un divorț dureros și a fost la un pas de depresie. Cu toate acestea, sora celebrei cântărețe Theo Rose și-a revenit spectaculos, iar în prezent se bucură din plin de viață și de celebritate.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de celebra jurnalistă și prezentatoare Cristina Herea. Vedeta are o căsnicie fericită alături de Mihai Benga, iar de când a devenit mamă, aceasta se declară o femeie împlinită.

Ce spune prezentatoarea de știri despre fostul soț

Deși a trecut ceva timp de la divorț, Livia Graur încearcă să facă față rolului de mamă singură și se dedică fiicei sale, Renata. Prezentatoarea a divorțat în mare secret după 13 ani de căsnicie, însă păstrează legătura cu fostul partener de viață, Răzvan Ștefan Graur. Recent, știrista a vorbit despre relația pe care o are cu fostul soț, dar și despre modul în care se ocupă împreună de creșterea fiicei lor.

,,Orice s-ar fi întâmplat între mine și fostul meu soț, Renata este fiica amândurora. Așa că, pentru ea, trebuie să existe o relație civilizată, așa cum se practică în lumea civilizată. Orice are legătură cu Renata este subiect comun și este tratat ca atare.

Custodia este comună, cu domiciliul la mine. Asta înseamnă că sunt zile în care fostul soț o vizitează, dar o ia și în anumite weekenduri sau în vacanțe. A fost o înțelegere de comun acord. Unele lucruri se întâmplă pur și simplu. Am rămas în relații civilizate, pentru ca avem un copil de crescut!”, a precizat vedeta.

Livia Graur a trecut printr-un divorț dureros, însă în prezent se dedică fiicei sale, Renata, și se bucură din plin de succes în carieră. Prezentatoarea este apreciată de publicul autohton și face furori de fiecare dată când apare în luina reflectoarelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`