Prima pagină » Cancan ultimă oră » Livia Eftimie și-ar fi negociat dur divorțul de Cătălin Bordea. A susținut că a plecat fără nimic din casa comediantului

Livia Eftimie și-ar fi negociat dur divorțul de Cătălin Bordea. A susținut că a plecat fără nimic din casa comediantului

01 aug. 2024, 20:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Noi informații despre felul în care s-a negociat divorțul dintre Cătălin Bordea și fosta lui soție. Livia Eftimie a susținut că a plecat fără nimic din casa comediantului, dar se pare că lucrurile nu ar fi stat chiar așa. Au apărut informații bombă care demontrează tot ce a spus bruneta.

În urmă cu aproximativ un an, Cătălin Bordea confirma, oficial, despărțirea de soția lui, Livia! Cei doi au semnat actele de divorț pe data de 13 iulie 2023, după o frumoasă poveste de dragoste și aproape un deceniu de căsnicie.

Livia Eftimie și-ar fi negociat dur divorțul de Cătălin Bordea

În ediția de astăzi a Știrilor Antena Stars au fost prezentate informații care demontează tot ceea ce Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, afirma recent.În timp ce poza în victimă și spunea că a plecat din apartamentul în care a locuit cu comediantul fără nimic, ba mai mult, povestea că nu și-a putut lua nici măcar mobila de bucătărie care ar fi fost achitată de părinții ei, ei bine, conform informațiilor, adevărul ar fi, de fapt, altul. Bruneta și-ar fi negociat dur despărțirea.

Livia i-ar fi cerut lui Cătălin Bordea suma de 20.000 de euro și să îi lase mașina, deși Cătălin Bordea îi propusese să îi plătească chiria pe un an de zile, adică 800 de euro pe lună, să îi lase mașina și să o ajute financiar în cazul în care avea nevoie. Bruneta ar fi refuzat, iar Cătălin Bordea s-a supus cerințelor fostei soții. I-a dat suma de 20.000 de euro la notar, având și documente doveditoare în acest sens, ba chiar i-a lăsat și mașina.
Cât despre mașină, Cătălin Bordea ar fi cerut-o înapoi în momenul în care a aflat că a fost înșelat cu cel mai bun prieten.

De ce Cătălin Bordea și soția lui, Livia, nu și-au dorit copii

Cu ceva vreme în urmă, Cătălin Bordea a vorbit despre un subiect sensibil în viața oricărui cuplu, și anume, motivul pentru care el și soția lui nu și-au dorit să aibă copii. Celebrul comediant mărturisea însă că s-au gândit să înfieze.

„Nu cred pentru că nu suntem genul de părinte, nu știu cum să zic. Nu, nu ai cum să te pregătești, înțeleg toate teoriile astea, dar noi doi nu suntem genul care să facem asta. Deja vine 40, deja se duce 45, deja nu știu ce. Ne gândeam la un moment dat ca mai încolo să înfiem un copil”, declara concurentul de la America Express în cadrul unui podcast, când încă forma un cuplu cu Livia Eftimie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 august 2024
01 august 2024