Prima pagină » Cancan » Livia Eftimie a răspuns acuzațiilor de infidelitate: „Depresie constantă și alte lucruri pe care le-am dus singură”

Livia Eftimie a răspuns acuzațiilor de infidelitate: „Depresie constantă și alte lucruri pe care le-am dus singură”

29 iul. 2024, 14:07,
BZI.ro, în Cancan

La un an de la divorț, Livia Eftimie a răspuns acuzațiilor de infidelitate. Actuala iubită a lui Spike a dezvăluit informații necunoscute până acum despre comediant.

Cătălin Bordea și Livia Eftimie au divorțat acum un an, iar de atunci au circulat numeroase zvonuri că ea l-ar fi trădat pe comediant cu Spike, unul dintre cavalerii de onoare de la nunta lor.

După ce au apărut zvonuri despre infidelitatea sa, Livia a vorbit public. Pe rețelele sociale, fosta soție a lui Bordea a făcut dezvăluiri despre relația lor, care a început în 2012. Ea povestește că, la început, amândoi erau doar doi oameni simpli, dar plini de ambiții. Observând potențialul lui, Livia a decis să-l sprijine atât pe plan personal, cât și profesional.

Livia Eftimie a răspuns acuzațiilor de infidelitate

După ce au devenit un cuplu, Livia a gestionat planurile personale și profesionale ale comediantului pe durata celor 11 ani de relație.

„Vreau să fac o scurtă poveste și apoi nu o să mai zic nimic despre asta. Asta e varianta mea, cum am trăit eu, cum am văzut eu, cum m-am simțit eu. De ce zic acum? Cred că speram să se termine până acum sau mă rog, nu mă gândeam că o să capete proporțiile care le-a căpătat și atunci am ales să tac, dar nu am ales bine (…) Povestea noastră începe în 2012 când l-am cunoscut pe Cătălin.

Atunci, la început, nu aveam amândoi din noi de niciunele. Eu stătea în chirie în Militari, el în Drumul Taberei. El avea potențial, eu speranțe și dorință de muncă cred, munceam undeva, mi-am dat demisia că nu era ok, el a avut nevoie de cineva care să se ocupe de show-uri, eu am vrut să fac asta pentru că am vrut să mai învăț lucruri.

Aveam 20 și ceva de ani, am făcut asta vreo 2-3 ani, m-am ocupat de booking pentru el, apoi au plecat de unde făceau stand-up și s-au mutat undeva doar pe partea de show-uri și aveau nevoie de cineva de încredere să fie acolo. Am zis să fiu eu dacă tot mă ocupasem de spectacole până atunci (…) M-am ocupat de tot ce ține de viața lui cumva pe tot parcursul relației noastre, l-am obligat cumva să aleagă varianta care ar fi fost bună pentru el și am făcut o treabă bună, zic eu”, a spus Livia Eftimie, pe Instagram.

Fosta soție a lui Cătălin Bordea a spus ca nu era apreciată

Fosta soție a lui Cătălin Bordea mai povestește că, în cei 11 ani de relație, a avut multe responsabilități dificile, dar a încercat să-și îndeplinească sarcinile cât mai bine posibil. Totuși, în cele din urmă, și-a dat seama că eforturile ei nu erau apreciate.

Pe măsură ce nemulțumirea ei a crescut, au apărut și probleme de sănătate, despre care Cătălin Bordea nu s-a arătat prea interesat, chiar dacă medicii continuau să aducă vești proaste pentru cea care îi era atunci soție.

„Nu cred că a avut vreo grijă până în 2023. Nu e ușor să te ocupi de două vieți, motiv pentru care am lăsat-o pe a mea și m-am ocupat de a lui, tot (…) Am ținut, efectiv, două vieți și am lăsat-o pe a mea deoparte pentru că consideram că e mai importantă a lui pentru că ce face el are însemnate și pentru că cine sunt eu sau ce fac eu nu (…)

Doar că, la un moment dat, așa cum nu mă gândeam, am obosit. Am început să am probleme de sănătate, veștile de la medici nu erau deloc bune. În momentul în care am avut un șoc care m-a transformat și m-a îndepărtat foarte tare cred că a fost începutul sfârșitului cumva, în 2021 sau 2020 (…) Problemele lui, din nou, erau mai importante decât ce aș fi putut eu să am. Mi se vorbea de atacuri cerebrale, de cancer, de alte alea”, a mai spus Livia Eftimie.

Livia Eftimie s-a luptat cu depresia

Sătulă să ceară ajutor în zadar, Livia afirmă că a ajuns să sufere de depresie. În urmă cu doi ani, au apărut primele gânduri de despărțire. Cei doi s-au separat timp de trei luni atunci, Livia plecând de acasă, iar Cătălin Bordea începând să meargă la terapie, însă fără rezultate, conform spuselor ei.

„Depresie constantă și alte lucruri pe care le-am dus tot singură în ăștia 11 ani. Și repet, am cerut ajutorul constant, poate nu în fiecare zi, dar l-am cerut, spunând că am nevoie de un om pe care să mă pot baza (…) În vară în 2022 cred, am vorbit pentru prima dată despre despărțire. În toamnă, am plecat de acasă vreo trei luni, el începuse deja terapia, dar din ce vorbeam, părea că tot nu înțelege cine știe ce și nu e vina terapeutului, trebuie să fii și dispus să vezi în tine cumva”, a mai declarat Livia.

În aceeași perioadă, fosta soție a lui Bordea a avut un grav accident rutier, moment în care a realizat cât de nefericită era. După acest incident, Livia s-a întors acasă, dar problemele au reapărut și, în 2023, totul a culminat cu un divorț.

„Am stat plecată câteva luni atunci, timp în care am avut un accident de mașină destul de rău, a intrat tramvaiul în mașina mea, moment în care mi-am dat seama că aș prefera să mor. Am crezut că am murit în timp ce mă împingea tramvaiul pe șine cu tot cu mașină, dar nu simțeam decât ușurare și că nu va mai trebui să fiu aici (…) M-am mai întors acasă pentru o lună sau timp, timp în care am avut foarte multe discuții, care s-au terminat în mai 2023 cu faptul că ne despărțim”, a mai povestit Livia.

Livia Eftimie a raspus acuzațiilor de infidelitate care i-au fost aduse și a povestit momentele grele prin care a trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iulie 2024
29 iulie 2024