Prima pagină » Sport » Liverpool și Tottenham vor să pună mâna pe omul care a răpus-o pe Juventus!
Liverpool și Tottenham vor să pună mâna pe omul care a răpus-o pe Juventus!

Liverpool și Tottenham vor să pună mâna pe omul care a răpus-o pe Juventus!

22 ian. 2021, 02:00,
în Sport

Nicolo Barella (23 de ani) a răpus-o pe Juventus în derby-ul cu Inter, iar, acum, a ajuns pe radarul giganților din Premier League. Daily Mail anunță că Liverpool și Tottenham se interesează de serviciile mijlocașului de la Inter Milano, care a reușit un gol și un assist în derby-ul cu Juventus, câștigat cu 2-0 de echipa lui Antonio Conte.
Considerat de câțiva ani un fotbalist cu un potențial uriaș, Barella joacă la cel mai înalt nivel în prezent și, astfel, a ajuns în atenția cluburilor din Premier League. Barella mai are contract cu Inter Milano până în 2024, astfel că orice echipă ar vrea să-l transfere ar trebui să bage adânc mâna în buzunar.

Cifrele lui Nicolo Barella la Inter

Crescut de Cagliari, a fost împrumutat în 2019 de Inter în schimbul a 12 milioane de euro. În 2020, Inter l-a transferat definitiv pentru 28 de milioane de euro. În acest sezon, Barella a evoluat în 25 de meciuri și a marcat două goluri, respectiv a dat opt pase decisive.
Cota de piață a lui Nicolo Barella se ridică la 55 de milioane de euro. Nicolo Barella are 18 selecții și patru goluri în naționala Italiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *