Prima pagină » Economic Local » Lista cu dosarele aprobate pentru programul Rabla, publicată pe site-ul AFM
Lista cu dosarele aprobate pentru programul Rabla, publicată pe site-ul AFM

Lista cu dosarele aprobate pentru programul Rabla, publicată pe site-ul AFM

25 oct. 2019, 04:00,
Raluca Costin în Economic Local

Ieșenii care s-au înscris în programul Rabla sau în Programul Rabla Plus pot verifica dacă dosarele lor au fost selectate spre finanțare.

Pentru Programul Rabla au fost acceptate 281 de dosare pentru 504 autovehicule și o contestație pentru două autovehicule. Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 56 de dosare pentru 129 de autovehicule dintre care 107 pur electrice și 22 electrice hibride.Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla și Rabla Plus. De asemenea, persoanele juridice acceptate în program pot merge la producătorii sau dealerii auto validați anul acesta. Persoanele juridice ale căror dosare de finanțare au fost sau urmează să fie aprobate, dar și persoanele fizice se pot înscrie la producătorii validați până la 20 noiembrie 2019 în Programul Rabla și până la 25 noiembrie 2019 în Programul Rabla Plus. Aceste termene trebuie respectate și în cazul în care se dorește cumularea primei de casare cu ecotichetul.
De asemenea, notele de înscriere în ambele programe sunt valabile până la 25 noiembrie 2019, dată până la care trebuie emise și facturile de achiziție a autovehiculelor noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *