Prima pagină » Eveniment-Social » Lista centrelor unde se va susține proba scrisă a Concursului de ocupare a posturilor din învățământul preuniversitar
Lista centrelor unde se va susține proba scrisă a Concursului de ocupare a posturilor din învățământul preuniversitar

Lista centrelor unde se va susține proba scrisă a Concursului de ocupare a posturilor din învățământul preuniversitar

15 iul. 2024, 12:46,
BZI.ro, în Eveniment-Social

Au fost stabilite măsurile de Comisia județeană de organizare a concursului de ocupare a posturilor în învățământul preuniversitar în contextul condițiilor meteorologice severe preconizate pentru data de 17 iulie.

În contextul temperaturilor extreme anunțate pentru această perioadă, Comisia județeană de organizare a concursului de ocupare a posturilor în învățământul preuniversitar a luat măsuri pentru reducerea disconfortului termic al candidaților pe parcursul desfășurării probei scrise.

Vor fi asigurate apă și asistență medicală în fiecare centru de examen. De asemenea, s-a decis schimbarea a două centre de examen pentru a se asigura condițiile de climatizare adecvate.

Lista cu centrele de concurs din județul Iași în care miercuri, 17 iulie, se va susține proba scrisă a Concursului de ocupare a posturilor din învățământul preuniversitar este următoarea:

  • Centrul 1 – Colegiul Național „Costache Negruzzi” (aici vor susține probele candidații care au fost inițial repartizați la Școala Postliceală Sanitară de Stat „Grigore Ghica Vodă” Iași);
  • Centrul 2 – Școala Gimnazială „Ion Creangă” Iași;
  • Centrul 3 – Școala Gimnazială „Ștefan Bârsănescu” Iași;
  • Centrul 4 – Școala Gimnazială „Elena Cuza” Iași;
  • Centrul 5 – Colegiul Național „Vasile Alecsandri” Iași (aici vor susține probele candidații care au fost inițial repartizați la Școala Gimnazială „George Călinescu” Iași).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *