Prima pagină » Sport » Lionel Messi, infectat cu noul coronavirus. Patru jucători din lot au fost depistaţi pozitiv

Lionel Messi, infectat cu noul coronavirus. Patru jucători din lot au fost depistaţi pozitiv

03 ian. 2022, 10:00,
Elena Nicoleta Bujor, în Sport

Focar de coronavirus la Paris Saint-Germain. Clubul de fotbal a anunțat, duminică, 2 ianuarie 2022, faptul că patru jucători din lot au fost infectaţi cu virusul COVID-19. Printre aceştia se afla și starul argentinian Lionel Messi.

Ceilalți trei jucători depistaţi pozitiv cu noul coronavirus sunt spaniolii Juan Bernat și Sergio Rico, dar și francezul Nathan Bitumazala. Fostă campioană a Franței a transmis fanilor această veste pe site-ul oficial al clubului.

Lionel Messi are COVID-19, iar Neymar se afla sub tratament

Pe lângă anunţarea focarului de Covid-19 în care patru jucători au fost infectaţi, Paris Saint-Germain a transmis și care mai este starea de sănătate a brazilianului Neymar da Silva Santos Júnior. Extremă se află în momentul de faţă, în continuare, sub tratament în țara sa natală, sub supravegherea staff-ului medical al echipei, până pe data de 9 ianuarie. De asemenea, brazilianul este așteptat la antrenamentele echipei în circa trei săptămâni.

Reamintim faptul că Neymar s-a accidentat la gleznă și a ieşit pe targă, cu ochii în lacrimi, în meciul de la Saint-Etienne, câştigat cu 3-1 de Paris Saint-Germain, în etapa a 15-a din Ligue 1, în urmă cu o lună.

”Trebuie să mă recuperez. Din păcate, astfel de momente fac parte din viața unui sportiv. Asta trebuie să fac, să ridic capul și să merg înainte. Voi reveni mai puternic”, a scris Neymar pe Instagram, la scurt timp după accidentarea suferită.

În schimb, Lionel Messi a fost protagonistul unei filmări amuzante, în urmă cu câteva zile. Argentinianul a prezentat o stare euforică la o petrecere, însă poate chiar de aici i se trag problemele actuale legate de COVID-19.

Un focar de coronavirus a fost depistat și la FC Barcelona, acolo unde șapte jucători au fost infecați.

Lionel Messi a părăsit FC Barcelona

Jucătorul de fotbal Lionel Messi a susținut o conferință de presă emoționantă la Barcelona, unde și-a luat adio de la clubul la care se află încă din anul 2000. Starul argentinian nu şi-a putut stăpâni emoţiile şi a izbucnit în plâns. La fel s-a întâmplat şi după ce şi-a terminat discursul şi a fost aplaudat minute în şir de cei prezenţi. Din cauza plafonului financiar impus de La Liga, șefii Barcelonei nu i-au putut oferi un nou contract avantajos argentinianului, iar negocierile dintre cele două părți au picat în ultimul moment.

Lionel Messi a fost transferat la PSG, unde este plătit în criptomonede.

„Nu sunt pregătit pentru asta. Am jucat toata viața aici, de la 13 ani. După 21 de ani trebuie să plec.

Trebuie să las tot ce este aici. M-am gândit în ultima perioadă ce să zic. E foarte dificil pentru mine.

Le-am promis copiilor că vom reveni, aici e casa mea
Trebuie să plec temporar de aici cu soția, cu copiii mei.

Am trăit atât de multe lucruri frumoase la Barcelona. Au fost bineînțeles și lucruri mai puțin plăcute.

Am dat totul pentru acest club din prima zi în care am sosit aici și până la ultima. Sunt profund impresionat de atașamentul pe care l-au arătat oamenii pentru mine.

Nu mi-am închipuit vreodată că o să spun ‘adio’.

Plec de la acest club fără să văd fanii de peste un an și jumătate din cauza pandemiei,” a spus Leo Messi la conferința de presă care a avut loc la stadionul Camp Nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *