Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lino Golden, un nou accident rutier! Primele declarații făcute de artist: “Cum am început eu…”

Lino Golden, un nou accident rutier! Primele declarații făcute de artist: “Cum am început eu…”

24 aug. 2024, 15:40,
în Cancan ultimă oră

Lino Golden a fost implicat într-un nou accident rutier! Anunțul a fost făcut de artist pe rețelele de socializare! Unde a avut loc incidentul. Iată primele declarații făcute de cunoscutul cântăreț!

Lino Golden nu scapă de ghinion pe șosea! Artistul este foarte activ pe rețelele de socializare, așa că a postat primele imagini cu accidentul!

Lino Golden a făcut din nou accident

Îndrăgitul artist a postat în secțiunea de InstaStory un videoclip în care arăta că mașina lui era puțin zgâriată, iar apoi o captură de ecran cu locația unde a avut loc accidentul.

Potrivit primelor informații, totul s-a întâmplat pe Bulevardul Chișinău din București! Lino Golden și-a anunțat fanii că a făcut accident, dar nu a oferit prea multe detalii.

„Ia vedeți… cum am început eu sâmbăta asta”, a spus Lino Golden pe Instagram.

Este a doua oară anul acesta când este implicat într-un incident pe șosea

Acesta nu este primul accident în care Lino Golden a fost implicat anul acesta, asta pentru că în luna februarie a trecut printr-o situație asemănătoare! Cântărețul a dezvăluit la acel moment că a fost lovit în mod intenționat de o femeie care se afla la volan.

„A intrat o doamnă INTENȚIONAT cu mașina în mine, cu scuza >”, a scris cântărețul la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Cu atât mai mult, femeia care ar fi fost vinovată de accident i-ar fi adresat cunoscutului artist o replică tăioasă! Ca de fiecare dată, Lino Golden le-a povestit fanilor săi ce i s-a întâmplat, iar aceștia au răsuflat ușurați când au aflat că nu a fost rănit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *