Prima pagină » Cancan » Lino Golden a răbufnit pe Instagram. Ce a spus după ce a fost umilit de Alex Velea şi Antonia

Lino Golden a răbufnit pe Instagram. Ce a spus după ce a fost umilit de Alex Velea şi Antonia

08 oct. 2020, 15:01,
în Cancan

Lino Golden a răbufnit pe Instagram după ce a fost umilit de Alex Velea şi Antonia. Mario Fresh şi Lino Golden sunt în scandal cu GoldenBoy. Cei doi au ales să nu mai colaboreze cu Alex Velea, cel care le-a fost mentor o bună perioadă de timp.

După o prietenie de ani buni, cei doi artiști au ajuns să-și arunce cuvinte din ce în ce mai grele în mediul online, în văzul tuturor.

Lino Golden a răbufnit pe Instagram

După ce Alex Velea și Antonia l-au umilit în public, transmițând tot felul de mesaje, Lino Golden nu s-a lăsat nici el mai prejos și a făcut o postare cu trimitere directă către cei doi pe Instagram , care l-au primit în casă și care l-au considerat mereu parte din familia lor.

„Oameni care par/pozează în bunătate și decență și lucruri frumoase pe exterior și pe dinăuntru sunt total opus. Îi știți și voi?”, a scris Lino Golden, pe Instagramul său.

Alex Velea a dat de pământ cu Lino Golden

Alex Velea și Antonia s-au arătat complet dezamăgiți de faptul că Lino Golden i-ar fi trădat și ar fi făcut pace cu Abi Talent. Ambii i-au transmis mesaje directe, publice, tânărului cântăreț, cu ocazia zilei sale de naștere, prin care au dat de înțeles că nu se așteptau să îi trădeze.

„Nu mai încercați să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat).

În schimb, tu ți-ai băgat frații la „înaintare” după ce i-ai „îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care aveai DOAR TU probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii, cu acest boschet de preerie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău…

Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa… De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Ig. La mulți ani Șerpișorule! Aaa, și apropo… nu s-a încheiat nimic, abia începe”, a scris Alex Velea într-un story pe Instagram.

Alexia Eram l-a atacat pe Alex Velea. Ce mesaj i-a transmis lui Lino Golden pe Instagram în plin scandal

Alexia Eram l-a atacat subtil pe Alex Velea la ziua lui Lino Golden. Showbiz-ul românesc este zdruncinat de un nou scandal în ultimele zile. Lino Golden şi Mario Fresh au părăsit GoldenBoy şi totodată s-au certat cu Alex Velea. Cântăreţul i-a crescut pe cei doi, iar acum au ajuns să îşi arunce cuvinte grele.

Alexia Eram s-a implicat şi ea în scandal, iar la ziua lui Lâno Golden fiica Andreei Esca i-a transmis un mesaj subtil lui Alex Velea.

Ce mesaj i-a transmis lui de ziua lui

Se pare că trapperul are nevoie de susținere, mai ales după ce s-a certat cu Alex Velea și Antonia, cei care l-au adus în lumina reflectoarelor. Alexia Eram i-a transmis un mesaj emoționant lui Lâno Golden pe care mulţi l-au văzut că un atac subtil la adresa lui Alex Velea.

Iubita lui Mario Fresh a scris, printre altele, că Lâno Golden este cel mai bun trapper pe care ea îl știe. Acest compliment vine în plin conflict cu Alex Velea, cunoscut și el ca trapper. Lâno n-a stat pe gânduri și a distribuit fotografia postată de iubita lui Mario Fresh.

În urmă cu ceva timp circula în mediul online un zvon conform căruia Alexia Eram ar fi motivul pentru care Mario și Velea nu mai vorbesc. Cel care a lansat acest zvon a fost chiar Abi Talent. Se pare că Antonia i-ar fi zis lui Mario Fresh să n-o mai aducă pe iubita lui la studio, iar de acolo au început certurile. De curând, Mario Fresh a dat cărțile pe față și a postat în online motivul pentru care s-a răcit de Alex Velea și ai lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *