Prima pagină » Local » Liniște la vila din Copou a fostului primar al Iașului, Gheorghe Nichita. Odinioară a fost ridicat de aici de polițiști – FOTO/VIDEO

Liniște la vila din Copou a fostului primar al Iașului, Gheorghe Nichita. Odinioară a fost ridicat de aici de polițiști – FOTO/VIDEO

30 aug. 2022, 19:56, 3 ,
în Local

Gheorghe Nichita a fost ridicat de polițiștii din Vaslui în urmă cu puțin timp, nu din vila lui din Copou, municipiul Iași, ci din noua lui locuință. Acesta a fost dus la Penitenciarul din municipiul Vaslui, deoarece nu a vrut să ajungă la Penitenciarul de maximă siguranță din Iași.

După ce a mers în Vaslui, fostul primar a sunat la Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui și s-a predat. Potrivit vremeanouă.ro, o echipă de la SIC a plecat la proaspătul domiciliu al fostului primar, l-a ridicat și l-a depus la Penitenciarul Vaslui.

Fostul edil al municipiului Iași, Gheorghe Nichita și Liviu Hliboceanu, fostul șef al Poliției Locale Iași, au fost condamnaţi la închisoare cu executare în dosarul „Amanta” la 5 ani, repectiv 4 ani.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • Casa făcută cu materiale sifonate de peste gard de la rajac.

  • Fraiere, ai făcut ditamai viloiu(bine, nu cu banii tăi), iar acum dormi la pușcărie înca vreo 4-5 ani!! Când vei termina pedeapsa asta, iți descoperă justiția alt dosar, și iar te duci acolo.
    Dar de vină este și puța lui Adinuța. Deh…….

  • conform ziaristilor de la Gandul, Gigi a adunat 20 milioane euro. Se merita sa stai la puscarie pentru acesti bani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024