Prima pagină » Local » Linii de tren de mare viteză în Programul de Guvernare AUR! Ce planuri există pentru infrastructura din România

Linii de tren de mare viteză în Programul de Guvernare AUR! Ce planuri există pentru infrastructura din România

01 iun. 2023, 08:25,
în Local

În Programul de Guvernare AUR se prevede implementarea de linii de tren de mare viteză. Ba mai mult, politicienii din AUR promit și autostrăzi în România.

În precedentul punct din program se prevede soluții concrete și corecte pentru sistemul educațional din România. În sursa menționată se precizează faptul că profesorii ar avea salariile mărite, iar numărul de studenți din țară ar putea crește.

Construcția de autostrăzi și linii de tren de mare viteză în Programul de Guvernare AUR

Așadar, policienii AUR promit, în Programul de Guvernare, construirea de căi ferate de mare viteză dar și conectarea tuturor regiunilor țării prin autostrăzi:

Unim România prin proiectele de infrastructură. AUR susține conectarea rapidă a regiunilor țării prin construirea de autostrăzi și linii de cale ferată de mare viteză.

Creștem viteza de circulație a mărfurilor și eficientizăm capitalul productiv, micșorăm decașajele dintre regiunile țării, facilităm contractele sociale printr-o infrastructură modernă.

Ducem la îndeplinire proiectele autostrăzilor nefinalizate (Giugrgiu- București-Suceava-Cernăuți, respectiv Bârlad-Chișinău, Iași-Cluj, Brașov-Ploiești, Pitești-Sibiu, Satu Mare-Botoșani) cu constructori români, independent sau prin socieri cu consorții străine.

În altă ordine de idei, AUR consideră că o mai bună gestionare a fondurilor europene va duce la contruirea de noi piste pentru biciclete și la finalizarea unor lucrări importante

Folosim corect și eficient banii europeni. Fondurile Europene alocate pentru programele de protecție a mediului trebuie redirecționate de urgență de la proiectele pentru piste de biciclete către infrastructura feroviară.

Asigurăm securitatea feroviară în infrastructura critică. Ulterior, vom susține construirea platformelor de mare viteză București-Cluj, Timișoara-Cluj-Iași și București-Suceava.

Hub regional în București! Canalul București-Dunăre va fi construit

În încheierea punctului din Programul de Guvernare se punctează finalizarea construcției Canalului București -Dunăre. Pe de altă parte, o altă prioritate în Programul de Guvernare al AUR este modernizarea și construcția de noi porturi și poduri:

Realizăm un nou aeroport cu scopul de a deveni hub regional în zona metropolitană București-Ilfov și finalizăm proiectul Canalului București-Dunăre. Demarăm modernizarea și extinderea capacității logistice a Portului Constanța.

Susținem implementarea Strategiei Naționale a Dunării în vederea îmbunătățirii condițiilor de navigare a creșterii rolului în transportul european de mărfuri, dezvoltarea turismului fluvial, modernizarea și construirea de noi porturi și poduri. se arată în program.

Comentarii
  • a uitat sa mentioneze si cate o virgina pentru fiecare barbat peste 18 ani

  • Să fie haur

    Trenuri de mare viteză … apartamente gratis
    … votați haur și veți trăi în lucs manca-ti-as
    … ș veți aveai un loc în rai asigurat…

    Punem tiparnita în funcțiune că în Argentina.

    Inflație 500% de la economiștii de pe stadion … marca Simion băiatul de aur.

  • Eliminați complet și definitiv pe analfabetul de la galeria de fotbal, pute-gura în Parlament george SIMION cu tot cu telefon in sufletul oamenilor și pe toți ai lui de la HAUR, căci mahalaua george simion a devenit nesuferita total, de-ți vine să arzi televizorul în stradă și internetul cu toate ziarele lui on line, insuportabil când apare AUR !

  • Daca ar fi fost, ar fi fost pina acum …

  • ori astia ori pontauru’ care facea el magistrala bucuresti-iasi cu chinejii spioni :)))

  • Oare cât de idioți sunteți ca să promovați jegurile astea putiniste…nu vă este greață??? Câți bani primește și buhaiul șantajist de la Kremlin???

  • Sa faca intai si apoi promitem ca 50 ani sunt la putere

  • Vom ramîne doar cu programul… Atît în rest nici voturi nu o sa aveti pantru planuri de viitor

  • Pentru Votanti

    Felicitari Votantul, Ionut si pentru PSD ! Curatati ecranele televizoarelor si Internetul (pentru totdeauna) de asemenea jeguri ca Gheo Simion, care „guverneaza” tot „poporul de AUR” al acestei tari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024