Prima pagină » Stiri si curiozitati » Linia vieții, în palmă: Află ce își rezervă viitorul!

Linia vieții, în palmă: Află ce își rezervă viitorul!

16 dec. 2021, 14:47,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Linia vieții, în palmă nu poate decât să stârnească interesul multora dintre noi care vor să afle ceea ce urmează să li se întâmple.

Specialiștii în domeniu sunt de părere că mâinile noastre sunt asemenea unor hărți care dezvăluie foarte multe caracteristici legate de destin.

Linia vieții, care trezește curiozitatea multora, este linia curbă care coboară dintre arătător și degetul mare și ajunge la baza palmei.

Chiromanția sau arta cititului în palmă a fost folosită din cele mai vechi timpuri cu scopul de a prezice viitorul unei persoane. Denumirea de chiromanție provine de la cuvintele grecești „cheir”, care înseamnă „mână”, și „manteia”, adică prevestire.

persoana care arata palama

Linia vieții, în palmă: Care sunt interpretările

Pentru a ști să-ți interpretezi singur linia vieții, din palmă, trebuie să știi că o linie lungă și adâncă îți arată că ai este o persoană plină de viață, ai un tonus bun și xu un destin echilibrat.

Dacă vorbim despre o linie scurtă și adâncă, atunci trebuie să știi că ești o persoană ce are abilitatea de a depăși obstacolele dificile.

În cazul în care linia este mai adâncă linia, cu atât traseul vieții va fi mai lin și mai echilibrat, iar dacă este mai superficială linia, cu atât vor apărea tot felul de schimbări dramatice, iar energia scade.

În situația în care linia este întreruptă, trebuie să ai în vedere că ai putea să ai pierderi, conflicte, schimbări dramatice sau evenimente care întrerup cursul obișnuit al vieții precum o boală grea sau un accident. În cazul în care linia vieții are o singură întrerupere, la o singură palmă, înseamnă că trebuie să te pregătești pentru o boală grea, dar peste care vei reuși să treci cu bine. Dacă întreruperea pe liniile vieții apare în ambele palme, înseamnă că problemele medicale vor fi de lungă durată. În cazul în care întreruperea este foarte aproape de încheietura palmei, înseamnă că problemele de ordin medical apar în copilărie.

palma unei persoane

Forma liniei din palmă

Dacă linia din palmă este sub formă de lanț atunci trebuie să fii atent să nu ai probleme de ordin afectiv, psihic, dar și medical.

În situația în care linia vieții apare cu trident, adică se desparte în trei linii la capete, are semnificații diferite în funcție de poziția tridentului. Când tridentul este în partea superioară a palmei și este orientat către degetul arătător, indică succes, faimă și recunoaștere. Dacă tridentul este orientat spre baza palmei, înseamnă călătorie pe alte meleaguri.

Atunci când linia este dublă sau triplă, înseamnă că ești înconjurat de protectori puternici sau ai resurse motivaționale puternice. În plus, poate reprezenta o viață dublă sau că urmează să renunți la un anumit stil de viață și vei adopta unul nou.

Dacă linia vieții lipsește înseamnă că poți fi greu observat sau că urmează să ai o viață sumbră. Mai rău, poate fi semn de instabilitate psihică și emoțională.

palmele unei persoane

Cât adevăr este în cititul liniei vieții

Linia vieții este corelată de către specialiști cu vitalitatea, puterea și rezistența unui om. Altfel spus, nu are legătura cu ani ide viață, ci cu evoluția și capacitatea sa de a te dezvolta.

Dacă linia vieții se oprește din scurt și nu ajunge până la baza palmei, nu înseamnă că vei muri tânăr ci că vei perioade critice de-a lungul vieții.

palma unei persoane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *