Prima pagină » Stiri si curiozitati » Linia divorțului palmă. Ce spune știința despre reușita în căsnicie

Linia divorțului palmă. Ce spune știința despre reușita în căsnicie

05 iul. 2022, 11:59,
în Stiri si curiozitati

Viitorul nostru este învăluit în mister, din acest motiv mulți doresc să afle mai multe despre destinul său după linia divorțului în palmă. Dar mulți oameni, în special femeile, sunt în mod constant interesați de întrebarea, cum să aflu „Câte căsnicii voi avea?”.

Cu ajutorul unei astfel de științe precum chiromanția, puteți afla ce se ascunde în soarta unei persoane. Trebuie doar să te uiți cu atenție la palmă. Chiromanția este numele științei divinației palmierului, originile acestei științe se găsesc în Egiptul antic. În cele mai vechi timpuri ghicirea manuală și în cărți a fost foarte populară și a existat ca știință pentru elită. Astăzi este disponibil pentru toată lumea. În primul rând, un „palmist” începător trebuie să decidă la ce mână este corect să ia în considerare liniile. Liniile viitoarelor tale căsătorii sunt în partea dreaptă activă. Această mână arată învelișul tău exterior, felul în care oamenii te văd în viața reală. Acest lucru este valabil pentru persoanele care scriu cu mâna dreaptă. Dacă ești stângaci, ar trebui să te uiți în consecință pe mâna stângă.

palma unei persoane

Cu ajutorul unei astfel de științe precum chiromanția, puteți afla ce se ascunde în soarta unei persoane

Linia divorțului palmă. Cum să găsești semnele responsabile pentru căsătorie

Din moment ce cunoști pe ce mână să cauți semnele aferente, acum trebuie să găsim corect liniile responsabile pentru căsătorie. Linia de căsătorie a unei persoane de pe braț este situată aproape pe partea laterală a palmei sub degetul mic.

Ne interesează doar liniile clar trasate, pentru că acestea vor vorbi despre căsătorie sau divorț. Liniuțele scurte vorbesc doar despre afecțiune. Deci, câte linii clare vezi, probabil, atâtea relații serioase îți sunt pregătite de soartă. Despre ce ți-a pregătit soarta poți afla și din horoscopul Arhanghelului Mihail.

rafica linia divortului incercuita pe mana unei persoane

O furcă mare pe linia căsătoriei ne va spune despre faptul că proprietarul său este foarte certăreț

Când linia căsătoriei de pe mână este lângă linia inimii, atunci căsătoria va fi devreme. Apropo, linia inimii începe sub degetul mic chiar de la marginea palmei și ajunge la degetul lung sau arătător.

O furcă mare pe linia căsătoriei ne va spune despre faptul că proprietarul său este foarte certăreț. O insulă la capătul liniei înseamnă și divorț. Diferența este că se va desfășura mai emoțional și se va termina cu siguranță într-o dușmănie ireconciliabilă, instanțe și proceduri dificile.

Ce fel de persoană ești în funcție de semnele pe care le vezi pe palma ta. Ce spun liniile despre sentimentele tale

Dacă vezi doar o insulă pe palma ta, atunci trebuie să știi că ești o persoană receptivă emoțional și a existat discordie în familia ta, contează și zodia care ești atunci când te uiți la liniile de pe palme. Merită să acordați atenție trăsăturii divorțului, care apar tocmai în astfel de perioade ale vieții.

palma unei persoane

Cu ajutorul unei astfel de științe precum chiromanția, puteți afla ce se ascunde în soarta unei persoane

Linia de divorț ar trebui căutată pe degetul mare. Aceasta este o linie mică care coboară de la baza degetului mare. Dacă linia căsătoriei este îndreptată dinspre lateral spre centrul palmei, dar își pierde claritatea spre sfârșit, aceasta înseamnă că sentimentele vor dispărea treptat. S-ar putea să trebuiască să pleci în curând de lângă partenerul tău. Linia ondulată a căsătoriei este de asemenea importantă, arătând certuri frecvente și necazuri în familie. De obicei aceasta este mai evidentă la ascendentul zodiei rac.

În Chiromanție se întâmplă ca o persoană să nu aibă deloc linia divorțului pe palma, deși este căsătorită. De obicei această situație este întâmpinată de persoanele născută sub zodia săgetător. Aceasta înseamnă un lucru, și anume o căsătorie de conveniență. Într-o astfel de căsnicie nu este loc pentru dragoste și sentimente tandre. De regulă, o astfel de căsătorie este încheiată pentru a obține un anumit beneficiu pentru parteneri. Când linia arată ca niște mici noduri consecutive, căsătoria este pur și simplu contraindicată pentru o astfel de persoană, deoarece în căsătorie va fi nefericit și singur.

grafica linia divortului incercuita pe mana unei persoane

În primul rând, un „palmist” începător trebuie să decidă la ce mână este corect să ia în considerare liniile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *