Prima pagină » Cancan » Linda Gray are o fiică în vârstă de 58 de ani, care îi seamănă leit. Cu ce se ocupă Kehly

Linda Gray are o fiică în vârstă de 58 de ani, care îi seamănă leit. Cu ce se ocupă Kehly

12 sept. 2024, 15:36,
în Cancan

Linda Gray, celebra Sue Ellen din Dallas, are o fiică în vârstă de 58 de ani, care îi seamănă leit, singurul copil rămas în viață. Actrița a fost măritată mai bine de 20 de ani cu Ed Thasher, art director și fotograf, cu care a avut doi copii, Jeff și Kehly. Din nefericire, fiul Lindei Gray a murit în urmăî cu patru ani, pierzând lupta cu o maladie nemiloasă.

Ajunsă la 84 de ani, Linda Gray este și astăzi o femeie superbă, distinsă, cu același zâmbet inconfundabil pe buze. De-a lungul vieții, actrița a devenit mamă de două ori, dar, din nefericire, și-a pierdut fiul în 2020. Poate tocmai de aceea este extrem de legată de singurul copil care i-a mai rămas, fiica sa, Kehly, potrivit LPF.

Linda Gray are o fiică în vârstă de 58 de ani, care îi seamănă leit

Linda Gray a fost măritată mai bine de 20 de ani cu Ed Thasher, art director și fotograf. Din iubirea lor au apărut doi copii: Jeff și Kehly.

Kehly s-a născut în 14 august 1966. Este căsătorită din 1987 cu producătorul de film Lance Sloane, alături de care are doi băieți: Jack și Ryder. În 1997, a fost Miss Golden Globes, un titlu onorific acordat anual copilului unui actor, care-i ajută pe organizatorii Globurilor de Aur să conducă starurile la locurile lor din sală sau spre scenă.

De fiecare dată când Linda postează pe Instagram o poză cu Kehly, se strâng o mulțime de comentarii de la oameni care spun că cele două seamănă leit. „Cu siguranță a moștenit frumusețea de la mama eu superbă”; „E la fel de frumoasă ca mama ei” – sunt unele dintre mesajele obișnuite.

Este actriță și a apărut, printre altele, în 19 episoade din sezoanele 11 și 12 ale serialului „Dallas”. A jucat aproape de mama sa reală, fiind Kelly, secretara lui Sue Ellen. Mai mult, Linda a avut șansa de a juca nu numai cu fiica ei, ci și cu fiul, dar și cu sora. În urmă cu câțiva ani, Gray a postat pe Facebook o poză cu cei trei, de pe platourile de filmare.

Fiul Lindei Gray a murit în 2020, la 56 de ani

Pe lângă fiica ei, Linda a mai avut și un băiat. Jeff Thrasher a murit, însă, în 2020, la 56 de ani. La acel moment, chiar actrița a făcut publică vestea care a dărâmat-o total.

„O celebrare a vieții fiului meu, Jeff. A fost cel mai bun, amuzant și dulce om… A adus lumii atât de multă dragoste și a fost iubit de toată lumea. Fie ca această călătorie a lui să fie una magică”, a transmis Linda Gray după decesul fiului ei.

Conform presei internaționale, Jeff suferea de leucemie. Acesta a lucrat în industria de entertainment, fiind regizor și producător tv, cu multe proiecte importante în portofoliu. După acel moment greu, Linda Gray a dispărut o vreme din ochii opiniei publice, ba chiar a renunțat și la rețelele sociale pentru aproape un an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *