Prima pagină » International » Limonadă cu soluţie de desfundat chiuveta. Cum a încercat o femeie din California, medic de profesie, să scape de soţul său

Limonadă cu soluţie de desfundat chiuveta. Cum a încercat o femeie din California, medic de profesie, să scape de soţul său

11 aug. 2022, 12:21,
în International

Un medic din California spune că şi-a surprins soția punând soluţie de desfundat chiuveta în limonada lui. Pentru a fi sigur că nu e paranoic, bărbatul a montat camere de supraveghere în bucătărie.

Astfel, în urma probelor video depuse, Poliția din California a arestat-o ​​pe Dr. Yue „Emily” Yu după ce soțul ei, Dr. Jack Chen, le-a arăt cum femeia încearcă să îl otrăvească.

medic din California ce isi otraveste sotul

Substanțele chimice de uz casnic au fost utilizate de aceasta de mai multe ori

Un medic din California şi-a otrăvit soţul cu soluţie de curăţat chiuveta

Un radiolog din California spune că are dovezi video cu soția sa, dermatolog de profesie, care i-ar fi umplut băuturile cu soluţie de curăţat chiuveta. Substanțele chimice de uz casnic au fost utilizate de aceasta de mai multe ori, bărbatul realizând acest lucru abia după ce a suferit leziuni interne și a avut ideea de a ascunde camere în toată bucătăria familiei.

În acest sens, Poliția din Irvine a arestat-o săptămâna trecută pe dermatoloaga în vârstă de 45 de ani, dr. Yue Yu, care se numește și Emily, pentru acuzaţia de otrăvire. Potrivit Procuraturii, ea nu a fost încă învinuită oficial.

Cu toate acestea, soţul ei, Dr. Jack Chen, în vârstă de 53 de ani, a cerut un ordin de restricţie vineri.

„Mi-e teamă să mă aflu în aceeași casă cu ea din cauza încercărilor înregistrate de a mă otrăvi cu Drano, o soluţie de curăţare a chiuvetei”, scrie în cererea lui Chen pentru obţinerea ordinului de restricție.

Sursele media americane precizează că Drano este un produs chimic de curățare a scurgerilor de marcă pe care guvernul SUA îl descrie ca fiind „foarte periculos” dacă este ingerat, inhalat sau pus în contact cu pielea sau ochii.

„Am surprins trei ocazii separate în care toarnă Drano luat de sub chiuvetă din bucătărie și îl pune în limonada mea”, a scris el într-o petiție adresată instanței.

Potrivit dosarului anchetatorilor, doctorul Chen a montat camerele după ce a devenit suspicios în luna martie când a sesizat „un gust chimic” în limonadă și a fost diagnosticat cu ulcere, gastrită și esofagită. Bărbatul a mai povestit cum într-o zi, și-a acoperit băutura cu folie de plastic, iar femeia ar fi dezlipit-o şi ar fi adăugat otrava.

Conform datelor din dosar, cuplul s-a căsătorit pe 4 iulie 2012 și au împreună doi copii: o fiică și un fiu, de 8, respectiv 7 ani. El mai precizează că soția și soacra sa, Yuqin „Amy” Gu, l-au abuzat verbal și emoțional ani de zile atât pe el, cât şi pe cei doi copii, și că femeile i-ar fi izolat pe aceştia de verii și prietenii lor.

Dr. Jack Chen, în vârstă de 53 de ani, a cerut un ordin de restricţie vineri

Din gelozie, un bărbat din județul Gorj și-a ucis soția

Într-un alt context, precizăm de unul din cazurile prezentate anterior în edițiile Cotidianului BZI, în care era prezentat cum un bărbat domiciliat în localitatea Scoarța din judeţul Gorj, odată ajuns acasă, şi-a surprins soţia vorbind la telefon cu o altă persoană, de sex masculin. Orbit de gelozie, soţul a luat un cuţit din bucătărie şi şi-a înjunghiat mortal soţia. Vecinii spun că cei doi erau în conflict de mai multe zile şi că, cel mai probabil, conversaţia femeii cu un alt bărbat ar fi fost picătura ce a umplut paharul.

După ce şi-a ucis soţia şi a conștientizat gravitatea faptei sale, bărbatul nu a mai dorit să trăiască. Acesta a încercat să se sinucidă folosindu-se de acelaşi cuţit. Mai exact, criminalul şi-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în abdomen. Acesta a fost salvat de nora celor doi care, venind acasă şi-a găsit socrii într-o baltă de sânge. Bărbatul a fost transportat de urgentă la Spitalul Judeţean de urgentă din Târgu Jiu şi a primit îngrijirile necesare. Precizăm că cei doi soţi aveau împreună trei copii, toţi fiind adulţi.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru omor.

Pentru cazul din California însă nu se cunoaște deocamdată motivul pentru care femeia, medic de profesie şi-a otrăvit soţul cu soluţie de curăţat chiuveta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *