Prima pagină » Cancan » Lili Sandu și-a surprins urmăritorii cu o imagine aproape nud pe Instagram! Cântăreața a lansat o carte pentru proaspetele mămici

Lili Sandu și-a surprins urmăritorii cu o imagine aproape nud pe Instagram! Cântăreața a lansat o carte pentru proaspetele mămici

08 iun. 2022, 10:03,
în Cancan

De curând, Lili Sandu și-a surprins fanii pe Instagram cu o imagine aproape nud. Aceasta s-a fotografiat dezbrăcată, părțile intime fiind acoperite cu ajutorul mâinilor și a picioarelor. Frumoasa brunetă a primit numeroase aprecieri la postare. Cu toate că are 43 ani, cântăreața are o siluetă de invidiat.

 În urmă cu doi ani, Lili Sandu a născut un băiețel. Din cauza faptului că i-a fost dificil să treacă peste perioada postnatală, vedeta a publicat o carte pentru proaspetele mămici. De asemenea, iubita lui Florinel Coman, Ioana Timofeciuc este una dintre vedetele ce se pregătește să devină mamă.

Lili Sandu și-a uimit urmăritorii cu o fotografie aproape nud pe Instagram

Artista Lili Sandu este una dintre cele mai apreciate cântărețe. Cu toate că vedeta a devenit mamă, aceasta are o siluetă de invidiat. De pe rețelele de socializare se poate observa trupul sculptat al cântăreței. După ce a născut, frumoasa brunetă a înflorit. Chiar dacă are 43 ani, Lili Sandu arătă extraordinar. Secretul acesteia este faptul că merge des la sală pentru a se putea întreține. Vedeta se ține de un program foarte strict și intens, făcut de de un trainer. Totuși, artista a mărturisit faptul că îi este destul de greu să se țină de sport. Mai mult de atât, aceasta a mai avut tentative de a se întoarce la sală, dar a renunțat la scurt timp.

„De câteva săptămâni m-am reapucat de sală și de un workout intensiv alături de un trainer care mi-a creat un program special. Sincer, după ce am născut, am mai avut câteva tentative, dar au eșuat pentru că nici timpul și nici organismul meu epuizat nu puteau face față. De data aceasta am reușit, am deja 6 săptămâni și keep counting! 💪🏻Cumva acum am reușit să mă adun mai bine și să-mi găsesc motivația pentru că asta este instrumentul care ne lipsește de cele mai multe ori. Sunt multe zile în care efectiv mă apuca plânsul în sală de neputință sau pur și simplu simt că nu am energia de a face sport, daaar atunci intervine disciplina pe care mi-am format-o și acum știu sigur ca sportul face parte din modul meu de viața.”, a scris frumoasa brunetă pe Instagram.

De curând, Lili Sandu a postat pe pagina sa de Instagram o imagine cu ea din anul 2016, în costum de baie. La descrierea pozei, cântăreața a scris că atunci când nu are motivație pentru a face sport, privește fotografia respectivă. Vedeta a primit foarte multe aprecieri si încurajări din partea internauților. Cu toate acestea, Lili Sandu nu se ferește din a poza fără haine. Iubita lui Silviu Țolu a distribuit o imagine în care părțile intime îi sunt acoperite de picioare și mâini. Părul brunet și lung îi este acoperit de flori albe. 

Cântăreața a lansat o carte pentru proaspetele mămici

De curând, Lili Sandu a publicat o carte pentru proaspetele mămici, „Jurnalul Mamei”. Prin intermediul acesteia, cântăreața vrea să le ajute pe acestea să treacă cu bine peste perioada postnatală. Artista a precizat că i-a fost foarte greu să treacă pentru pasul respectiv. Ba mai mult, vedeta a menționat că s-a refugiat în alcool pentru a face față.

„În cazul meu, alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine. Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc”, a declarat Lili Sandu.

După ce a născut, frumoasa brunetă a acordat o foarte mare atenție băiețelului său. Aceasta a mărturisit că totul se învârtea în jurul lui și ajungea chiar să se spele o dată la după săptămâni pe cap. Pentru că nu știa cum să facă față tuturor emoțiilor ce au acaparat-o, cântăreața arată pe rețelele de socializare doar partea frumoasă a lucrurilor. Prima dată i-a fost rușine să recunoască comunității sale că nu are o viață perfectă. În cele din urmă, a fost onestă cu internauții, iar femeile ce o urmăresc i-au dat putere să meargă mai departe.

În momentul de față, Lili Sandu este foarte activă pe Instagram și împărtășește totul cu urmăritorii săi. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *