Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lili Sandu se mândrește pe cât se poate de mult cu statutul de mămică

Lili Sandu se mândrește pe cât se poate de mult cu statutul de mămică

11 ian. 2022, 18:07,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

A trecut mai bine de un an de când Lili Sandu și partenerul ei, Silviu Țolu, au devenit părinții unui băiețel, iar de atunci cei doi radiază de fericire.
Nu de foarte puține ori, Lili Sandu se postează alături de micuțul său pe rețelele de socializare și mai mult decât atât, de foarte multe ori împărtășește cu fanii săi de pe internet momente emoționante din viața sa. Așadar, recent, diva s-a confesat internauților și a vorbit despre un episod care s-a petrecut de curând, atunci când băiețelul ei a impresionat-o până la lacrimi.

Lili Sandu vorbit despre un episod care s-a petrecut de curând, atunci când băiețelul ei a impresionat-o până la lacrimi

Fără doar și poate, Lili Sandu se mândrește pe cât se poate de mult cu statutul de mămică, iar vedeta nu ezită niciun moment să facă acest lucru public pe rețelele de socializare. Recent, șatena le-a povestit urmăritorilor săi de pe Instagram un episod emoționant din viața sa, atunci când a lăcrimat de fericire.
Mai precis, în momentul în care vedeta îi schimba scutecul micuțului său, băiețelul ei i-a luat fața în mâini, apoi i-a spus, dintr-o dată, că o iubește, fapt ce a impresionat-o până la lacrimi pe mămica Lili Sandu. Șatena a povestit tot momentul, pe scurt, într-un mesaj pe Instagram, alături de care a publicat și o fotografie cu micuțul ei.

„Am zis ca ma mai potolesc sa tot postez poze cu el, dar știți ce, asta este toată mândria și bogăția mea așa ca here it is..
Azi dimineața in timp ce ii schimbam scutecul mi-a luat fata in mânuțe, m-a pupat și mi-a spus așa din senin zâmbind: Mami, te gubesc… iar eu am simțit ca efectiv zbor și mi-au dat lacrimile”, a declarat Lili Sandu.

Motivul pentru care Lili Sandu nu i-a tăiat moțul băiețelului ei

În urmă cu ceva timp, Lili Sandu povestea pe internet că nu i-a tăiat moțul micuțui ei, Thomas, motiv pentru care fanii actriței au dorit să afle care este, de fapt, motivul pentru care vedeta a sărit peste acest obicei. Astfel, mămica Lili le-a povestit internauților că atât ea, cât și soțul ei, nu prea sunt adepta acestor fel de tradiții, deși cei doi părinți știu că încă se practică și în zilele noastre.

„Noi nu i-am tăiat moț, turtă sau să aleagă de pe tăviță. Știm că acesta este obiceiul, dar noi nu prea suntem cu astfel de practici.”, a mărturisit actrița, pe contul personal de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *