Prima pagină » Cultural » Lili Sandu, mărturisiri surprinzătoare despre copil și certurile cu partenerul ei de viață. ,,Ne luăm de la copil și din nimicuri…”

Lili Sandu, mărturisiri surprinzătoare despre copil și certurile cu partenerul ei de viață. ,,Ne luăm de la copil și din nimicuri…”

16 mart. 2023, 11:14,
în Cultural

Lili Sandu a făcut recent mărturisiri surprinzătoare despre copil și certurile cu partenerul ei de viață. Frumoasa vedetă formează un cuplu de mulți ani cu Silviu Țolu, tatăl băiețelului ei. Deși sunt de nedespărțit, Lili Sandu și iubitul ei nu au făcut marele pas până acum și nici nu au de gând să se căsătorească în curând. Iată ce spune actrița despre provocările vieții de familie.

Lili Sandu, mărturisiri surprinzătoare despre copil și certurile cu partenerul ei de viață

Lili Sandu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o carieră de succes în muzică și actorie și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Lili Sandu se declară o femeie împlinită. Frumoasa vedetă are un băiețel împreună cu Silviu Țolu, bărbatul care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Deși cei doi formează un cuplu fericit și longeviv, Lili Sandu și Silviu Țolu nu au făcut marele pas până acum, chiar dacă s-au gândit de câteva ori la căsătorie.

Lili Sandu se bucură din plin de viața de familie la vârsta de 43 de ani și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de fiul ei, Thomas Jay. Vedeta a dezvăluit recent cum se descurcă în rolul de mamă și de la ce pornesc certurile cu partenerul ei de viață, Silviu Țolu.

„La noi, în cuplul nostru, noi ne luăm de la copil. Adică, tot timpul avem… așa… idei. Nu suntem pe aceeași lungime de undă. Ne luăm de la copil și din nimicuri, practic, că ne bufnește râsul după aceea (…) Chiar dacă știu că nu are dreptate, tocmai pentru a aplana discuția, las de la mine, dar la un moment dat se întâmplă să se strângă atât de multă frustrare și să izbucnesc: „Stai puțin, că nu mai pot!”, a declarat aceasta.

Lili Sandu a mai precizat că iubitul ei este un tată devotat și i-a fost mereu alături. Mai mult, cei doi încearcă să își facă timp și pentru ei, organizând mici escapade.

„Silviu mi-a fost mereu aproape și a înțeles că nu a fost o perioadă deloc facilă, dar sunt o femeie norocoasă, care a avut și are aproape un bărbat înțelegător. Prin comunicare. Consider că asta e cheia în fiecare relație. Și să nu faci rabat de la timpul în doi. Chiar și acum când îl avem pe TJ, ne facem vreme de mici escapade ale noastre. Nu uităm niciodată de cuplu, de fericirea pe care o simțim când avem timp pentru noi.”, a mărturisit frumoasa actriță.

De ce vedeta nu s-a căsătorit până acum

Lili Sandu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Lili Sandu formează alături de Silviu Țolu unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din lumea mondenă. Aceștia au împreună un copil și se bucură din plin de rolul de părinți. Actrița a dezvăluit recent motivul pentru care nu a îmbrăcat rochia de mireasă și a precizat dacă își mai dorește sau nu al doilea copil.

„Nu suntem genul de cuplu care să aștepte după o hârtie sau care să depindă de oficializare pentru a avea o relație frumoasă. Am mai avut planuri, dar știm cu toții prin ce perioade am trecut noi, ca oameni, așa că momentan lăsăm lucrurile să vină de la sine. (…) Cât despre un alt copil, am învățat să nu spun niciodată… niciodată! Dar momentan ne bucurăm de Thomas Jay și de toate schimbările frumoase pe care ni le-a adus în viață.”, a precizat frumoasa vedetă tv.

Lili Sandu are un copil cu Silviu Țolu și se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi radiază de fericire împreună și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *