Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lili Sandu, declarație de dragoste pentru iubitul ei! Silviu Țolu a împlinit 30 de ani

Lili Sandu, declarație de dragoste pentru iubitul ei! Silviu Țolu a împlinit 30 de ani

22 aug. 2021, 18:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Iubitul lui Lili Sandu a împlinit vârsta de 30 de ani! Ce declarație i-a făcut vedeta.

Lili Sandu și Silviu Țolu formează un cuplu de aproximativ șase ani de zile. Între cei doi există o diferență de vârstă de 12 ani, care nu a reprezentat niciodată un impediment în viața lor de cuplu. Ei sunt foarte îndrăgostiți și nu ascund acest lucrui de fanii lor de pe Instagram.

Iubitul cântăreței a împlinit duminică, 22 august, vârsta de 30 de ani. Vedeta i-a dedicat iubitului ei un mesaj plin de dragoste pe pagina sa de Instagram, unde a postat o fotografie în care apare și fiul lor, Thomas.

„Azi este despre tine, iubirea mea! @silviu.tolu ??Sunt o femeie atât de norocoasă să te am în viața mea ♥️ Ești cel mai bun tată de pe Pământ! Mulțumesc ? Te iubim pentru totdeauna!!! La mulți ani! ??? #TheTolus #myboys #myfamily”, a scris Lili Sandu, în descrierea fotografiei.

Lili Sandu, probleme de ziua ziua de naștere a fiului ei!

Thomas, fiul lui Lili Sandu, a împlinit primul an de viață chiar pe data de 10 august 2021.

Celebra cântăreață și-a anunțat fanii de pe Instagram că s-a confruntat cu anumite probleme la unul dintre sâni. Din această cauză, vedeta nu a mai putut să ăși alăpteze fiul. Lili Sandu a reușit să treacă peste dureri prin intermediul mai multor remedii naturiste.

„Fix în dimineața de 10, fix de ziua lui, când m-am trezit dimineața, am avut niște dureri foarte mari la un sân.

Practic era o piatră acolo, nu vreți să vă imaginați. Cele care ați trecut prin asta cred că mă înțelegeți. Mai pe românește, că nu știu în termeni medicali, se înfundase un canal și nu-l mai puteam folosi”, le-a povestit Lili Sandu celor care o urmăresc, pe contul ei de Instagram.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *