Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lili Sandu a fost avertizată în direct că și-ar putea pierde locul în emisiune! Prezentatoarea TV a reacționat imediat

Lili Sandu a fost avertizată în direct că și-ar putea pierde locul în emisiune! Prezentatoarea TV a reacționat imediat

01 mai 2023, 23:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Lili Sandu a fost avertizată chiar în direct că cineva i-ar putea “fura” locul la cârma emisiunii pe care o prezintă. Vedeta s-a simțit atacată și a reacționat fără ezitare.

Lili Sandu a revenit pe micile ecrane nu cu mult timp în urmă prezentând un matinal. Cu toate acestea, a fost avertizată că cineva i-ar putea locul în orice moment, astfel că trebuie să fie atentă și mereu cu ochii în patru.

Lili Sandu se teme că ar putea fi înlocuită în emisiunea pe care o prezintă

Totul a început de la Cristina Demetrescu care a fost invitată în cea mai recentă ediție a emisiunii pentru a prezenta ce le-au rezervat astrele zodiilor.

Ajunsă la Gemeni, zodia prezentatoarei, astrologul a avertizat-o că nu sunt vești plăcute și ceva pare că nu funcționează bine în plan profesional. Mai exact, Lili Sandu ar fi “amenințată” de o altă femeie care vrea să îi ia locul în emisiune. Prezentatoarea TV a reacționat imediat.

„Pentru Gemeni. Tu ești foarte bine protejată de colegii tăi. Dar, la locul de muncă se pot întâmpla anumite intrigi sau competiții, care nu sunt tocmai în regulă. Este implicată o femeie. Voi trebuie să aveți grijă de Lili!”, a spus Cristina Demetrescu.
„Opaa! Vrea o femeie să vină să-mi ia locul sau cum? Ar vrea… Băieți, aveți grijă!”, a exclamat fără ezitare Lili Sandu.

De asemenea, Cristina Demetrescu a sfătuit-o pe vedetă să își pună o căciulă pe cap și să îmbrace un trening cu ocazia eclipsei, însă frumoasa șatenă a mărturisit că intenționează să își înfrunte rivalii și să își păstreze mândria.

„Cristina Demetrescu: Cu ocazia eclipsei poți să-ți pui o căciulă în cap, un trening.

Lili Sandu: Niciodată! Îmi pun ochelarii de soare și așa ies!”, a fost conversația dintre cele două, în cadrul emisiunii.

Lili Sandu, înlocuitoarea Adelei Popescu în emisiune

Adela Popescu a fost cea mai longevivă prezentatoare a emisiunii, întrucât pe la carma matinalului au trecut mai multe vedete. Cu toate acestea, soția lui Radu Vâlcan a renunțat la această poziție și a plecat în Republica Dominicană alături de Cabral pentru filmarea unui alt proiect. Lili Sandu a înlocuit-o cu plăcere pe Adela Popescu, care recunoaște că nu sunt șanse de o reîntoarcere.

„Deci dorința mea acum este să dorm bine, să stau pe canapea, să mă odihnesc și apoi să iau o decizie. Deci nu spun că mă întorc, nici că nu mă întorc.

Cel mai probabil nu mă voi întoarce. Nu știu sigur. Formula de acum este minunată. Ei se înțeleg excelent și e totul perfect. Nu cred, nu știu, aștept noi provocări”, a declarat Adela Popescu pentru playtech.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *