Prima pagină » Cultural » Like Creața este însărcinată pentru a treia oară. „Peste câteva zile se mărește familia”. 

Like Creața este însărcinată pentru a treia oară. „Peste câteva zile se mărește familia”. 

16 nov. 2023, 10:54,
în Cultural

Like Creața și-a anunțat urmăritorii din mediul online că este însărcinată pentru a treia oară. Fosta concurentă de la emisiunea „Chefi la cuțite” nu a dezvăluit genul bebelușului, dar se pregătește emoțional pentru nașterea care este programată în doar câteva zile.

În luna iulie a acestui an, Cristina Lupu, cunoscută și sub numele de Like Creața, s-a căsătorit civil cu partenerul său de viață. Cei doi au decis să amâne petrecerea de nuntă pentru anul viitor, deoarece nu au suficient timp pentru a organiza un astfel de eveniment.

Like Creața este însărcinată pentru a treia oară

Influencerița și soțul ei au două fiice împreună, iar în doar câteva zile vor deveni părinți pentru a treia oară, conform anunțului făcut de chiar de ea. Nu a dezvăluit încă sexul bebelușului, dar a publicat primele imagini cu burtica de gravidă și de la cununia religioasă, care a avut loc în mare discreție, luna trecută.

Fosta concurentă de la emisiunea „Chefi la cuțite” s-a căsătorit religios cu partenerul său de viață și se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. În imaginile distribuite public, viitoarea mamă a fost surprinsă purtând o rochie de mireasă frumoasă, care se mula pe corp și evidenția burtică de gravidă.

Ceremonia religioasă a avut loc acum aproximativ o lună și jumătate, dar cuplul a ales să fie discret și să nu posteze imagini până recent.

„În urmă cu o lună și jumătate…Acum ne pregătim să devenim din nou părinți. Peste câteva zile se mărește familia’, a scris Like Creața, pe Instagram.

Cine este Like Creața

Cristina Lupu a câștigat notorietate în mediul online în perioada în care era membră a trupei Like One, alături de Ruxi, câștigătoarea Bravo, ai stil!.

Cele două s-au despărțit în anul 2018, după trei ani de colaborare, iar Cristina și-a asumat numele de Like Creața.

Iancu Sterp și iubita lui s-au logodit

O altă vedetă autohtonă și-a făcut curaj pentru a trece la pasul următor, la începutul acestei luni.

Nu mai încape nicio îndoială că Iancu Sterp și iubita lui, Denisa Coțolan, își doresc să devină părinți, la un moment dat. Recent, cei doi s-au logodit, cererea în căsătorie având loc la finalul galei în care a luptat Iancu. Totodată, Iancu Sterp a dat de înțeles că nunta va avea loc în toamna anului viitor.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar recent cei doi s-au și logodit. Fratele lui Culiță Sterp și-a luat inima în dinți și a rostit marea întrebare.

Acum, Like Creața și-a anunțat urmăritorii din mediul online că este însărcinată pentru a treia oară.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`