Prima pagină » Local » Lidl Miroslava, închis temporar de comisarii ANPC! Supermarketul a fost amendat cu 12.000 lei 

Lidl Miroslava, închis temporar de comisarii ANPC! Supermarketul a fost amendat cu 12.000 lei 

19 aug. 2024, 14:53, 8 ,
în Local

În urmă cu puțin timp, magazinul Lidl din localitatea Miroslava a fost închis temporar de comisarii din cadrul Administrației Naționale pentru Protecția Consumatorului!

Inspectorii ANPC au luat decizia întreruperii activității magazinului, după ce pe internet au circulat mai multe imagini cu un șoarece care se plimba printre raioane.

În urma controlului efectuat, comisarii ANPC au sancționat magazinul cu o amendă în valoare de 12.000 lei și cu închiderea temporară a acestuia.

Comentarii
  • dragalas foc <3

  • Deci cineva a venit cu soarecele in sacosa de rafie la cumparaturi.

  • Trece vara și OJPC Iași / CRPC NE nici nu a trecut prin zona de agrement Ciric. Plaje și terase insalubre. Piscine ruginite, cu gresie sărită și care n-au văzut clor. Putoare la propriu. Câini. Pisici. Personal fără echipament adecvat. Sucuri și ape depozitate în soare. Produse alimentare păstrate afară la 40•. Grătare ruginite și cu său și depuneri pe ele. Totul se comercializează fără nici un fel de regulă.

    • pai ce, este aer conditionat la ciric cum e la lidl sau penny sau carrefour ? de aia nu se duce nici dracu acolo

  • E sobolan . I-au zis soarece pentru o amenda mai mica .

  • Buturuga mica.

  • De ce toate magazinele astea mari au la intrare paznici trecuți de 60 de ani? Flăcăii vânjoși care fac sală și live-uri pe Tiktok și spun că nu găsesc nicăieri un loc de muncă de ce nu se angajează acolo? E rușinos să fii paznic sau e mai rușinos să stai acasa și să aștepți poștașul să aducă pensiile lu’ mamaie și tataie?

  • e deschis din Noiembrie anul trecut. dupa 10 luni deja e inchis si amendat? inseamna ca personalul angajat e de kkt daca nu e in stare sa mentina curatenie in acel hypermarket. e greu tare sa dai o data la 3 ore cu matura si mopul in magazin, parcare, wc-uri, receptie marfa si vestiare? sa angajeze special doar pentru curatenie personal, ca si Auchan. dar la Lidl lucrezi si casier si aprovizionare rafturi si receptie marfa faci si curatenie si cate si mai cate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *