Prima pagină » Cancan » Lidia Fecioru are un nou iubit. Vedeta și-a părăsit soțul chiar în noaptea nunții

Lidia Fecioru are un nou iubit. Vedeta și-a părăsit soțul chiar în noaptea nunții

04 aug. 2022, 15:40,
în Cancan

S-a zvonit că Lidia Fecioru ar avea un nou iubit. Vedeta nu a confirmat sau infirmat acest lucru până la momentul actual. Bărbatul este un afacerist și a fost împreună și cu Daniela Crudu. 

De-a lungul timpului, bionergoterapeutul a fost căsătorită de trei ori, dar nu a avut noroc în dragoste. Aceasta a divorțat deoarece a fost înșelată de două ori. 

Lidia Fecioru are un nou iubit

Lidia Fecioru este un bionergoterapeut de succes. Cu toate că pe plan profesional este o femeie împlinită, pe plan personal, nu a avut noroc în dragoste. La momentul actul, s-a speculat că vedeta s-ar iubi cu un bărbat mai tânăr decât ea. Povestea lor de dragoste este una intensă, iar supriza este faptul că partenerul de viață este „fostul” Danielei Crudu. Iubitul Lidiei Fecioru este un afacerist din Pitești. Până la momentul actual, vedeta nu a confirmat sau infirmat zvonurile. Mai mult de atât, pe rețele de socializare nu a apărut nimic în acest sens. 

Bionergoterapeutul s-a căsătorit prima dată la 18 ani. Din păcate, căsnicia nu a durat mult timp deoarece a fugit de la propria nuntă. Aceasta a aflat că partenerul său de viață lăsase o altă femeie însărcinată. Mai mult de atât, vedeta aștepta și ea la rândul său un copil. Cu toate că nu avea nici o vină, a fost bătută de mama sa, neștiind că fiica sa urmează să aducă pe lume un copil. Ulterior, a plecat de acasă, a născut singură și nu a cerut ajutorul nimănui. 

„Prima mea relație s-a terminat la o lună după căsătorie! Am plecat în noaptea nunții acasă. Ne-a despărțit o altă femeie, care a venit mai însărcinată ca mine. A venit și mi-a spus că ea nu vrea să mi-l ia, dar să știu că vor avea un copil. Eu nu sunt zgârcită și i l-am dat!”, a declarat Lidia Fecioru. 

Vedeta a fost căsătorită de trei ori

După ce a plecat de acasă, vedeta a ajuns în Ucraina. Aceasta a dus o viață grea și a trebuit să mulgă vaci pentru a supraviețui. Ulterior, s-a întors în România și a locuit pentru o perioadă la o prietenă. În timpul respectiv nu a ținut legătura nici cu părinții săi și nici cu tatăl copilului său. 

„Părinții mei au aflat că am născut și mama a venit la spital. Ne-am certat foarte tare. Ea a sugerat să las copilul în maternitate, iar eu i-am spus că mă voi înveli cu un preș pe marginea drumului, dar copilul nu-l dau nimănui. (…) În final mama l-a iubit cel mai tare pe acest copil, pe care ea practic l-a crescut”, a povestit vedeta.

Bionergoterapeutul și-a încercat din nou norocul în dragoste și s-a căsătorit când era studentă la Facultatea de Medicină. A adus pe lume un alt copil, dar mariajul nu a rezistat și au divorțat. Ulterior, a întâlnit un alt bărbat și și-au unit destinele. Din păcate, a fost înșelată și a divorțat din nou.

La momentul actual, Lidia Fecioru s-ar fi îndrăgostit din nou și are un iubit mai tânăr. O altă vedetă ce s-a despărțit recent de partenerul său este și Raluca Bădulescu. Cu toate acestea, vedeta a rămas în relații bune atât cu fostul soț, cât și cu Vali Pungă, tatăl copilului său. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
19 octombrie 2024
19 octombrie 2024