Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lidia Fecioru a dezvăluit cum se menține tânără și sănătoasă: „Rețetă mai bună ca asta nu am”

Lidia Fecioru a dezvăluit cum se menține tânără și sănătoasă: „Rețetă mai bună ca asta nu am”

29 apr. 2021, 18:17,
Bianca Rebegea în Cancan ultimă oră

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni difuzate pe Antena 3, cum se menține tânără și sănătoasă. Ea a mărturisit că are un secret care o ajută să aibă un tonus mental și fizic de invidiat.

Lidia Fecioru a precizat că este vorba despre Oul Hiperimun, creat în România. Experții Romvac injectează găini cu anumiți viruși, iar ouăle acestora conțin anticorpi. Totodată, pentru o eficiență crescută a acestui tratament, virusul care provoacă infecția este extras de la pacient și se administrează găinii.

„Am început și practic de foarte mult timp acest tratament. Nu mă întrebați de ce întineresc, de ce nu îmbătrânesc. Nu mă injectez în fiecare zi cu ceva ca să am și zâmbetul și mintea în concordanță și m-am axat foarte mult pe tratamentul cu ouăle imune de la Romvac.

Vreau să le spun telespectatorilor, mai ales cei care au copii mici, că vaccinul este buvabil. Încercați să vă duceți să le luați, sunt tratamente naturiste. Deci, rețetă mai bună ca asta, crede-mă, astăzi, sincer nu am. Sunt minunate. Unicul impediment este să nu fii alergic la ou, în rest poți să faci tratament”, a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru ne învață cum să folosim Legea Atracției

Mulți oameni folosesc Legea atracției pentru a aduce în viața lor abundență, fericire sau prosperitate, însă puțini știu cum facă acest lucru eficient.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat în emisiunea „Adevăruri ascunse” că dacă atingem un anumit nivel mental, reușim să ne construim viața pe care ne-o dorim. Pentru a ajunge acolo, este necesar să urmăm o serie de reguli esențiale:

„Problema este că în momentul în care ne punem o dorință, dacă avem cea mai mică îndoială, nu se va îndeplini. Dacă eu vreau să mă transform acum într-o milionară și spun ‘vreau eu, dar…’ este îndoiala mea.

Noi singuri ne tundem aripile de fiecare dată cu cea mai mică îndoială sau cea mai mică neîncredere în noi. Când omul vrea, tot Universul conlucrează la opera dorinței lui. Și asta e foarte important – să știm ce vrem, să știm cum vrem. să ne dorim.

Lidia Fecioru sfătuiește femeile, care sunt în căutarea unui partener, să își imagineze exact așa cum vor să fie, iar Legea atracției le va asculta și vor primi ceea își doresc.

Aici intervine Legea atracției. Spune cineva ‘Mi-am găsit un soț așa cum mi-am dorit’, pentru că ea și-a conturat, și-a creionat partenerul, cum să arate, cum să fie și Legea atracției i-a adus în viața ei o persoană așa cum și-a dorit”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, la postul de televiziune Antena 3.

Cine este Lidia Fecioru

Lidia Fecioru, originară din Republica Moldova, este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi din România. Destinul ei se schimbă din anul 1991, când vine mai întâi la Iași, după care se va muta în București. Aceasta a practicat foarte multe meserii de-a lungul timpului, printre care chiar și medicina, fapt care a consacrat-o în ochii telespectatorilor. Un moment de maxim interes al emisiunii „Adevăruri ascunse” este rubrica „Leacul zilei” în care sunt oferite remedii naturiste pentru foarte multe afecțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`