Prima pagină » Actualitate » Lidia Buble vrea să se mărite cu bărbatul mai în vârstă ca ea cu 30 de ani! „Sunt gata de măritat!”
Lidia Buble vrea să se mărite cu bărbatul mai în vârstă ca ea cu 30 de ani! „Sunt gata de măritat!”

Lidia Buble vrea să se mărite cu bărbatul mai în vârstă ca ea cu 30 de ani! „Sunt gata de măritat!”

09 ian. 2024, 08:57, 2 ,
în Actualitate

Lidia Buble vrea să se mărite cu bărbatul mai în vârstă ca ea cu 30 de ani! Cântăreața formează un cuplu, de mai bine de un an, cu Horațiu Nicolau. În ciuda diferenței de vârsta de 30 de ani dintre ei, lucrurile par să meargă foarte bine între ei, iar artista a vorbit sincer despre căsătorie.

Lidia Buble vrea să se mărite cu bărbatul mai în vârstă ca ea cu 30 de ani

Lidia Buble și Horațiu Nicolau formează un cuplu de ceva timp. Ea are 30 de ani, iar 62, dar asta nu este o problemă pentru ei, Lidia Buble radiază de fericire de când nu mai e singură și este bucuroasă că a găsit o persoană care să o facă să se simtă în al nouălea cer. Cântăreața este discretă când vine vorba despre bărbatul din viața ei, însă nu ezită să precizeze de fiecare dată cât de fericită și liniștită este acum.

Cântăreața nu crede că acum este momentul potrivit, dar acest lucru nu înseamnă că nu vrea să îmbrace rochia de mireasă deloc. Artista este convinsă că va face și pasul cel mare și nu își face griji în această privință, deoarece are încredere în Dumnezeu.

„Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie să insiste și reușește să mă convingă, o să fac mâncare și cu carne. Când va vrea Dumnezeu, mă veți vedea în rochie de mireasă, dar, deocamdată, nu este cazul”, a mărturisit aceasta.

Artista preferă acum să se concentreze pe muzică, ultima perioadă fiind una extrem de bună pentru ea, cu multă inspirație și cu mult mai multă implicare în ceea ce privește scrierea pieselor.

Încântată de inelul primit

Lidia Buble a fost foarte încântată de inelul pe care l-a primit la împlinirea vârstei de 30 de ani din partea iubitului ei. Horațiu Nicolau i-a oferit un superb inel cu diamant de 5 carate în semn de iubire.

„Este un inel pe care l-am primit la împlinirea vârstei de 30 de ani. Vine superb. Este un diamant de 5 carate. L-am primit în semn de iubire, de apreciere și este, de altfel, primul inel serios pe care îl port cu plăcere zilnic, pentru că până acum mă împodobeam așa doar pe la concerte. Dar pe acesta, pentru că este și primit din partea unei persoane foarte dragi, îl port zilnic”, a precizat Lidia Buble, care recent a cântat cu surorile și frații ei în biserică.

Artista susține că este foarte fericită acum.

„Sunt foarte fericită! Sunt mai relaxată, pentru că în sfârșit pot să mă exprim așa cum simt eu în sufletul meu și asta mă bucură foarte tare și da, sunt fericită pentru că am toate motivele să fiu fericită. Și m-am așezat, ca să zic, și sunt plină de bucurie pe toate planurile. Tot ce fac, fac cu dragoste, cu sufletul și mă bucur. Nu este meritul meu, Dumnezeu m-a binecuvântat cu oameni minunați în viața mea, care au contribuit și contribuie în fiecare zi la starea mea“, a mai spus Lidia Buble, care vrea să se mărite cu bărbatul mai în vârstă ca ea cu 30 de ani.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *