Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lidia Buble vorbește despre copilăria sa. Ce restricții îi impunea tatăl artistei și cum au ajutat-o în timpul pandemiei

Lidia Buble vorbește despre copilăria sa. Ce restricții îi impunea tatăl artistei și cum au ajutat-o în timpul pandemiei

05 feb. 2021, 22:47,
Bianca Rebegea în Cancan ultimă oră

Lidia Buble vorbește mai mereu despre copilăria sa. Despre artistă se cunoaște faptul că are zece frați și doi părinți deosebiți, care au făcut tot posibilul ca ei să fie fericiți. Cu toate acestea, Lidia Buble a mărturisit că ea și surorile ei aveau de respectat câteva restricții impuse de tatăl lor. Printre acestea se numără și regula intrării în casă înainte de ora 22.

Pe timp de pandemie, toată lumea trebuie să intre în casă înainte de ora 23, pentru a limita răspândirea virusului SARS-CoV-2. De la această regulă sunt exceptate persoane care au un motiv întemeiat. Un astfel de program pare de neconceput pentru o artistă, care este obișnuită să participe la evenimente mondene sau la concerte, dar se pare că nu este chiar așa. Lidia Buble a dezvăluit că acest program nu-i displace, ba chiar este obișnuită cu el, fiindcă tatăl său îi impunea să intre în casă la ora 22.

„Mă tot gândeam, bă, săracii oameni la ora 23 trebuie să fie în casă. Dar mie și surorilor mele cine ne-a plâns de milă când tata ne băga la zece în casă. Adică la zece erai pe pat, rupeai cu somnul. Nu ai ajuns la ora zece, când băteai la ușă, auzeai: «pleacă de unde ai venit și dormeai pe preș, pe unde apucai». Așa că acum să sufere toată țară, să vadă cum e.

Lidia Buble : „Dacă era tata președinte ăsta era programul tot timpul, nu doar pe pandemie”

Lidia Buble spune că este recunoscătoare pentru educația oferită de părinții ei. Chiar dacă nu a fost de acord cu majoritatea restricțiilor din copilărie, vedeta declară că pe timp de pandemie i-au prins foarte bine.

„Dacă era tata președinte ăsta era programul tot timpul, nu doar pe pandemie. La ora zece acasă, ce discotecă. Dar stăteam și mă gândeam că atât de bine ne-a dresat tata că eu și acum am chestia asta, dacă văd că trece de ora zece și mă prinde prin oraș, recunosc că mă simt vinovată.

Dar de cele mai multe ori sunt acasă înainte de ora zece chiar dacă nu mă mai sună să mă întrebe unde sunt. Mi-a rămas chestia asta, dar bine ne-a făcut, îi sunt recunoscătoare, chiar dacă uneori îl mai judecam, acum am deja antrenament pentru pandemie, nu e greu”, a spus Lidia Buble în mediul online.

Lidia Buble: „M-am trezit cu o durere de gât”

La finalul lunii ianurie, Lidia Buble a mărturisit fanilor că are o problemă de sănătate, care o împiedică să cânte. Cum pentru orice cântăreț e importantă vocea, iată că ea le-a spus fanilor că de ceva timp și-a dat seama că are niște dureri insuportabile de gât care s-au intensificat atât de tare încât dacă abia mai poată să bea apă sau să mănânce!

„M-am trezit cu o durere de gât. Mă doare și când înghit saliva să beau apă. Este crunt. (…) Ca asta n-am avut niciodată…este atât de puternică. Nu se simte când vorbesc, dar am o durere cruntă. Nu pot să mănânc, nu pot să beau apă”, le-a povestit Lidia celor care o urmăresc pe instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *