Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lidia Buble și-a șters toate pozele de pe Instagram. Ce se ascunde în spatele acestui gest

Lidia Buble și-a șters toate pozele de pe Instagram. Ce se ascunde în spatele acestui gest

23 feb. 2022, 22:03,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Lidia Buble și-a îngrijorat fanii după ce și-a șters toate pozele de pe contul său de Instagram, iar la profil a pus o poză neagră. PR-ul vedetei a explicat motivul ce se ascunde în spatele acestui gest făcut de artistă, anunță playtech.ro.

Toate fotografiile Lidiei Buble au fost șterse de pe contul său de Instagram, iar la profil a fost postat o simplă fotografie neagră. De asemenea, pe pagina de Facebook a artistei a fost încărcată o fotografie neagră, iar fanii s-au îngrijorat și i-au transmis mesaje de condoleanțe vedetei, crezând că cineva apropiat ei s-a stins din viață.

Lidia Buble a luat o pauză de la social media

Până acum, Lidia Buble nu a făcut nicio declarație despre gestul său, însă PR-ul vedetei a anunțat că aceasta a luat o pauză de la social media, informează playtech.ro. Decizia cântăreței a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că ea era foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășea orice cu cei care o admirau. Lidia Buble a dispărut complet din mediul online și nu se știe cât va dura această hotărâre pe care a luat-o.

Pe contul de Instagram, Lidia Buble este urmărită de 1,4 milioane de persoane, iar pe Facebook – de peste 720.000. Ultima postare a artistei pe pagina de Facebook a fost în urmă cu două zile, mai exact pe 21 februarie.

Ea a postat un video în care apar scurte momente din melodiile pe care le-a lansat de-a lungul timpului.

„Vă mulțumesc!”, a scris Lidia Buble la descrierea filmulețului.

Lidia Buble a anunțat că își lansează propriul parfum

Pe lângă muzică, artista are o pasiune și pentru parfumuri. De curând, ea a anunțat că își va lansa propriul parfum, care se va numi „Karma”.

„Iubiților, sunt super super entuziasmată pentru că, în sfârșit, pot face anunțul prin care vă spun că lansăm KARMA. Parfumul care este creat după chipul și asemănarea emoțiilor, călătoriilor și experiențelor mele și care miroase divin. Este un parfum unisex, executat integral din ingrediente naturale și obținute etic, deci este vegan friendly și cruelty free întrucât nu se testează pe animale”, anunța Lidia Buble în luna decembrie a anului trecut.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *